Son Dakika Haberler

Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

​ YİNE OLMADI KONYASPOR

10 Sunday 2021
Maalesef Konyaspor puan tablosunda yukarıdaki gruba tutunma adına sıçrama yapabileceği bir maçı daha kaybetti, aslında ağır saha zemini ve yoğun yağış altındaki maça takım çok iyi başlamıştı özellikle ilk 20 dakika rakibe neredeyse hükmetti üçüncü bölgede baskı ve paslarla ilerleyen dakikalar için umut da vermişti lakin dakikalar ilerledikçe ritmini kaybeden bir takım görüntüsü verdi Konyaspor. 

Bu tip maçlarla ilgili oyun analizi yapmak pek sağlıklı değil öncelikle skora odaklanmak ve ufak ayrıntılarla maçı lehine çevirmenin hesabının yapılması gerekir. İşte Konyaspor maçı tamda bu noktada kaybetti sadece Skubiç ‘ in omuzlarında bir hücum organizasyonuyla bu tarz maçları daha önce koparamadığımız gibi bugün de aynı tablo ile karşılaştık.  Karagümrük takımı oyunun sıkıştığı anlarda etkili ayaklarını devreye sokup nasıl oyunda kaldıysa, biz tam tersi yetenekli oyuncu eksikliğimiz nedeniyle oyundan düştük.

Önceki maçlara baktığımızda, Konyaspor ligde aldığı altı galibiyetin dördünü görece kendinden daha iyi ve favori takımlara karşı aldığını görüyoruz. Diğer iki maç ise maçın başında on kişi kalan Erzurumspor ve son dakikada atılan golle üç puana ulaşılan Kayserispor maçı buradan yola çıkarak şunu söyleyebiliriz ki ; biz dengimiz olan takımlara karşı üstünlük kurmakta zorlanıyor ve skor almakta sorun yaşıyoruz.  Bunun temel nedeni de bana göre hücum zenginliğimizin olmayışı ve ön bölgede yetenekli oyuncu sıkıntımız. 

Özetle ; Konyaspor bu ligin ne oynadığını bilen 4-5 takımından biri fakat bu kadro düzeni ile maç kazanmakta zorlanıyor ve potansiyelinin altında kalıyor. Daha önce defalarca belirttiğimiz gibi bu oyunun üzerine katkı sağlayacak, takım oyununa yatkın ve oyun disiplinine sadık kalacak 2-3 yetenek takviyesiyle bu kısır döngüden kurtulması mümkün. İnsallah biran önce takıma ivme kazandıracak oyuncu eksikliği giderilir ve sezonun ikinci yarısında bambaşka bir Konyaspor izleriz. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Adsız

    Şu kadroya bak dikine gidecek adam eksiltecek adam yok düz mantık rakip yarı sahanın ortasına git olmadı kendi kalene dön süper ligde oynuyorsun

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Hadimli Fatih

    İşportaya düşen çoraplar, melike hatunun ilersindeki Aziziye Kültür Merkezi karşısındaki tarihi camide batan geminin malları diye satılır. Bekir oğlu Seyit Karakoç ya da oğlu Bekir Karakoç'un ahbabı Halil Elbiseci ya da Saray Döner neyse

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Hüseyin

    Shengela bu sezon Beşiktaş maçının yıldızlarından ve son Galatasaray maçında da ilk golde öne doğru hamle yaparak Skubic'in önünü açarak Daci'nin ilk golü atmasini sağladı, dördüncü gölün asistini Kravets'e yine o yaptı. Karagümrük maçında da ceza sahası çizgisinde kendisine yapılmış olan faulü hakemler görmemezlikten geldi. Dünkü kontv 'de ki görüşüne katılmıyorum.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Süleyman urgan

    Hakem penaltıyı yemeseydi en azından beraberliğimiz vardı

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English