Son Dakika Haberler

Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

​ Kazanılmış bir puan

04 Thursday 2021
Aslında dünkü maç bizler açısından enteresan bir maçtı. Bir yanda Konyaspor tarihine iz bırakmış bir teknik adam , bir yanda camianın çocuğu, kulübün simgesi haline gelmiş bir futbolcu kardeşimiz. Aykut Kocaman ve Ömer Ali Şahiner yıllarca Konyaspor'un başarısı için mücadele etmiş, kulübün tarihi başarılarında imzası ve hatırı olan iki isimdi. Dün Konyaspor ‘a rakip olup , ligde kalma adına mücadele ettiler. Bu tarafından bakınca bizim adımıza duygusu yüksek bir maçtı ve bu nedenle merakla bekledik.

Tabi ki sahanın içinde duygusallığa yer yoktu .Her iki tarafta kendi adına profesyonelce mücadelesini verdi ve kazanmak için oynadı. Maça dönecek olursak; bizim açımızdan doksan dakikanın ilk ve ikinci bölümü siyah ile beyaz kadar farklıydı. İlk yarıda topa sahip olan, oynamaya çalışan sahanın her yerinde rakibiyle başa baş mücadele eden bir Konyaspor vardı. Oyunun ikinci devresinde ise topu tamamıyla rakibe bırakmış üç pas dahi yapamayan kendi yarı alanı hatta ceza sahasına çekilip rakibi karşılamaya çalışan bir Konyaspor gördük. İlk yarıda ki oyunu görünce üç puan için umutlanan bizler ikinci yarı ile birlikte golü kalemizde acaba ne zaman göreceğiz diye düşünmeye başladık rakip ikinci yarının ilk yirmi beş dakikasında adeta bizi ablukaya aldı. Bu dakikalarda ne hızlı hücuma çıkabildik nede pas yaparak rakibin direncini kırmaya çalıştık, bu dakikalarda sahada kaderine razı bir Konyaspor izledik. 

Tam umularımız tükenmiş ve biz bu maçı kaybedeceğiz düşüncesine kapılmışken , Bütüçi nin harika pasını arka direkte çok iyi noktalayan Cikaleshi nin golü geldi. Bu golden sonrada maalesef takımımız doğru oyunu yine oynayamadı ve ne zaman gelecek diye beklediğimiz rakibin golü gecikmedi.

Hal böyleyken ikinci yarıda oynadığımız oyunun karşılığı olarak alınan bir puan bizim adımıza bir kazançtı. Özetle ikinci yarı itibariyle 1 puanı dahi hakketmediğimiz bir oyunla deplasmandan puanla dönmüş olduk, bu maça kötü oyunla kazanılmış bir puan olarak bakmalıyız. Bu maçtan çıkarılması gereken dersi umarız teknik heyet ve futbolcularımız çıkarmıştır son dört maçtan sekiz puan alan ve yenilmemeyi öğrenen takımımız bu özgüvenle birlikte önümüzdeki kritik süreçte daha iyi oyun ve mücadele ile birlikte bir an önce tehlikeli bölge ile ilişkisini keser ve daha rahat bir sezon geçiririz. Bu süreçte rehavete girmek zorlu fikstür öncesi bize sorun çıkarabilir, ayaklarımız yere basmalı ve işe biraz daha fazla motive olmalıyız, bu ligin hiç şakası yok.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • fanatik Konyasporlu

    Bu maçtan çıkarılması gereken dersi umarız teknik heyet ve futbolcularımız çıkarmıştır son dört maçtan sekiz puan alan ve yenilmemeyi öğrenen takımımız bu özgüvenle birlikte önümüzdeki kritik süreçte daha iyi oyun ve mücadele ile birlikte bir an önce tehlikeli bölge ile ilişkisini keser ve daha rahat bir sezon geçiririz. Bu süreçte rehavete girmek zorlu fikstür öncesi bize sorun çıkarabilir, ayaklarımız yere basmalı ve işe biraz daha fazla motive olmalıyız, bu ligin hiç şakası yok.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Gonyalı

    Yorum mu yapıyorsun sen şimdi?

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English