Son Dakika Haberler

Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

​'RAHAT BİR NEFES'

21 Sunday 2021
Konyaspor'un,  bir önceki hafta son dakika travmasının ardından çıkacağı Alanyaspor mücadelesi alt sıradaki takımların da kazanmasıyla birlikte büyük önem kazanmıştı.
Kasımpaşa maçındaki vasat altı oyun hepimizde bir “ acaba “ oluşturmuştu. Rakibin hafta içi kupa mesaisiyle birlikte bir nebze yıpranmış olması ve ligdeki rahat konumu bizim açımızdan bu karşılaşma ile ilgili avantaj gibi gözükse de hücum bölgesindeki etkisiz oyunumuz ve ön görülmeye müsait olmayan dalgalı performansımız dezavantajlarlarımız olarak aklımızın bir köşesinde duruyordu.

Maça tutuk başlayan Konyaspor ilk on dakika rakip takımın ön alan presiyle top yapmakta ve üçüncü bölgeye geçmekte bir hayli zorlandı. Sonrasında ise kazandığı kornerle birlikte Bütüçi'nin temiz ortasını Cikaleshi harika bir dokunuşla tamamlayarak golü attı. Skor üstünlüğünü yakalayan takımımız bu dakikadan sonra baskıyı üzerinden atarak daha rahat top çevirmeye ve ileri çıkmaya başladı. Maçın ikinci yarısında ise özellikle rakibin fiziksel olarak her geçen dakika oyundan düşmesi ve Konyaspor ‘un da skora razı oyun tarzı zevksiz bir maç izlememize neden oldu.
70 ve 75. Dakikalar arası Bütüçi,  Sekidika ve Kravets ile üç net pozisyondan yaralanamayan Konyaspor yine 87'de  Kravets’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulup maçı koparamadı. Bu maç ile ilgili özellikle şunu belirtmek lazım ki her ne kadar keyifsiz zevksiz vasat bir mücadele sergilense de Konyaspor adına skorun kolaylıkla 2 veya 3 olması muhtemeldi lakin o son vuruş bir türlü gelmedi ve son dakikalarda maalesef yine gereksiz bir stres yaşadık.

Sonuç olarak mücadele ve oyun ne olursa olsun üç puanı almamız ve aşağı tarafla irtibatı kesmemiz gereken belki de sezonun en kritik maçında takımımız üç puanı aldı. Bu üç puanla birlikte geçen hafta son dakikalarda kaybedilen iki puanda tolere edilmiş oldu.

Düşme hattıyla puan farkını açan Konyaspor hem milli araya hemde sezonun kalan maçlarına daha rahat ve stresten uzak girmiş olacak.

İnşallah bu rahatlama ile birlikte kalan maçlarda bizler daha keyifli bir futbol izleriz , Kulübümüz içinde gelecek sezonun planlamasının daha sağlıklı bir ortamda yapılmasına olanak sağlar.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Sinan Karakurt

    Milli maç arasından sonraki iki maç çok önemli onları kazanırsak yavaş yavaş gençlere de şans verilir insallah. Guzel yazı kalemine sağlık

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Hasan Ekelik

    Teşekkürler kardeşim

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Uğur Aydın

    Bu camianın kaosu eksik olmaz biraz rahatladık nefes aldık diye bir takım fitnecilerden münezzeh değiliz bu kulübe kambur olup kendi kişisel çıkarları için Konyaspor a köstek olanlar 100.yilda da yine fitneden vazgeçemeyecek kişisel şov ve inatları uğruna, Konyaspor kaybedince herkesi gönderen kazanınca ortaya çıkmayan bu şovmenlerden inşallah camia arinir da rahat bir 100.yil geçiririz

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Murat Güney

    Güzel bir 3 puan oldu.onun üzerine keyifle okunmalik bir yazı olmus kaleminize sağlık

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English