Son Dakika Haberler

Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

​Şans kapıyı bir kez çalar

25 Friday 2020
Konyaspor on eksikle gittiği Kayseri deplasmanından zorda olsa üç puanla dönmesini bildi, bu eksiklerin dördünün ise takıma katkı sağlaması için sezon başı kadroya katılan isimler olması üç puanın değerini bir kat daha arttırıyor. Bu maç özelinde oyunu bir tarafa bırakacak olursak şu kritik süreçte odaklanılması gerekilen tek şey puandı , ve tam bir puana şükretmek üzereyken gelen üç puan sevincimizi de üçe katlamış oldu. Belki tam olarak farkında değildik lakin bu maç sezonun en kritik maçıydı bizim adımıza, olası bir mağlubiyet durumunda büyük bir psikolojik travma daha yaşayacak ve tehlike çanları yeniden çalmaya başlayacaktı, zaten kırılmaya müsait olan kadro yapımızın bu sezonki serüveni tam bir muamma olacaktı. Çok şükür bazı futbolcularımızın gayreti isteği ve özverisiyle bu maçı kazandık ve nefeslendik.

Fakat şunu da unutmamak lazım ki ; Her sezon böyle pamuk ipliğine bağlı kalmaktan ziyadesiyle yorulduk vede yıprandık. Sezon başında oynadığı oyun ve ortaya koyduğu mücadele ile bizlere bir nebze ümit veren takımımız son maçlar itibariyle “yine eskiye mi dönüyoruz” izlenimi vermeye başlamıştı, tam bu sezonu rahat geçireceğiz derken ortaya çıkan son tablo bilinç altımızda ki korkuları yeniden gün yüzüne çıkardı. Hâl böyleyken bu maçı bir şans ve fırsat olarak görüp bu istikrarsız çizgiye sebep olan temel sorunlar üzerine yoğunlaşıp bu durumu kökten çözmenin yollarını aramalıyız gelecek adına, tekrar tekrar aynı döngünün içinde dolanmak camiada ki huzursuzluğu daha da derinleştiriyor çünkü. 

Konyaspor yönetimi ve teknik ekibi bu maçı bunun için bir şans ve milat olarak görüp henüz ligde genel anlamda hiçbir şey kaybetmemişken sorunun kaynağına inmeli ve üzerinde düşünmeli 
Her sezon neden bu gelgitleri yaşıyoruz?
Bu kadar sakatlığın ve verimsizliğin nedeni ne ?
Kadro mühendisliğin de bir hata mı var ?
Bu sorulara cevap aranmalı,yeni bir sayfa açılmalı ortaya bir vizyon konulmalı her anlamda , takım bazı kamburlarından kurtarılıp bu tür gelgitlere neden olan asıl mesele ile yüzleşmeli ve kendi içinde tartışmalı “ bizim kadro kalitemizle ancak bu kadar olur" olgusundan kurtarılmalıyız artık.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Sinan

    Bazi futbolcularda sabah 8 aksam 5 memur psikolojisi olusmus gibi hissediyorum. Seyircisiz lig bize yaramadi stad avantajimizi kullanamiyoruz ????

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • hasan E.

    iyi bir 8 numara sprinter bir kanat oyuncusu bu takımın oyununu iki gömlek yukarı taşır tabi jevtoviçin de alternatifi düşünülmeli

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Mustafa Dursun

    Maçlardan keyif almamaya başladık bir hava değişikliği şart bu kadroda bazı isimler miadını doldurdu

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • Ramazan Yalçın

    Takıma bir faydası olmayan futbolcuları gönderip gelecek vadeden kaliteli futbolcu takviyesi yapmak şart yoksa bu sezon da bitmez

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English