Son Dakika Haberler

Selahattin Akçakaya

Selahattin Akçakaya

​Konyaspor’u beğendiniz mi?

27 Saturday 2016

Sezona Rize deplasmanında 1 puan ile başlayan Atiker Konyaspor,  iç sahadaki ilk maçtan da beraberlik ile ayrıldı. 

Çakır ilk yarıda yoktu...
Beşiktaş karşısında her iki yarıda farklı bir görüntü veren Konyaspor ne yazık ki iki maçta da hakem hatalarının faturasını ödeyen taraf oldu.  Rize deplasmanında hatalar zincirinin ardından kalesinde golcü gören Konyaspor, Beşiktaş maçında da Cüneyt Çakır’ın rahat tavırları sonrasında canı yanan taraf oldu. İkinci yarıda doğru kullandığı kartlarını ilk yarıda kullanabilseydi Cüneyt Çakır, ortamın gerilmesine de müsaade etmemiş olacaktı. Dirsek darbesini gerektiği gibi cezalandırmış olsaydı maçın sonucu çok farklı olabilirdi. 

Aykut Hoca sabır istiyor...
Maçtan sonra açıklama yapan Şenol hocaya bakmıyorum bile, O geçen sezonda  ‘Konyaspor kalemize gelmeden bizi yendi’ demişti. Evet Konyaspor kalenize gelmeden 4 maçın üçünü kazandı. Ömer Ali’nin rüzgarından devrilen Necip’in hareketi de kart değilmiş ona göre. Evet O’nlara göre. Zaten Türkiye’de futbol hep O’nlara göre. 

Aykut Kocaman ekim ayının başında verilecek Milli Takım arasına kadar sabır istiyor. Mesaj açık. Geçen sezonda bunu yaptı, ama bir kaşık suda boğmaya kalktılar. 

Uslu, aksayan yönümüz...
Yeni oyuncular Hora ve Milosevic iyi görüntü veriyor. Kocaman’ın istediği zaman, onların tam uyumu için. Amir takıma adapte oluyor. Bajic-Rangelov bu sezonun ikilisi olacak gibi. Tek sorun savunmanın solunda. Uslu Hücumda isabetli ortalarıyla katkı sağlıyor ancak savunması yeterli değil.  Tribünler ona bu konuda kızmakta haklı. Aykut Hoca maçın sonunda Barry Douglas’ı oyuna alarak Uslu’yu destekledi ve ileri çıkmasını engelledi. Savunma güvenliği açısında önemli bir hamleydi ve rakibin eksilmesinden faydalanarak kanatları da kullanmayı denedi.  Evet kanatları çok kullanamadık. 

Taraftar geçen sezonun üstüne çıktı...
Taraftar yine muhteşemdi. Futbol takımı belki bıraktığı yerde değil ancak taraftar bıraktığı yerden bir kademe yukarı çıkmış. Tribün organizasyonu muhteşem, hazırlanan kareografi tam anlamıyla muhteşemdi. Hiçbir maçta görmediğim bir şey vardı.  Yayıncı kuruluş maçı bir ara bıraktı ve tribündeki şov’u izletti bize. Tribünlere Tebrikler…

Ali Çamdalı..
Ve Ali Çamdalı. Konyaspor formasıyla sahaya çıktığı ilk maçta gol atan (2012-2013 Fenerbahçe maçı) Ali Çamdalı maçın en kritik dakikasında sahneye çıkarak seyrini değiştiren adam. Cüneyt Çakır’ın neredeyse ‘çekirdek çitleyerek’ yönetmeye çalıştığı maçın önemini hatırlatan, ilk kez sahada bu kadar itiraz ettiğini gördüğümüz ve sarı kart bile gördüğü o pozisyonda Çakır’ı da, maçı izleyenleri de uyandıran adam Ali Çamdalı. Beşiktaşlılar maç son diyor ‘ Cüneyt Çakır ortamdan etkilendi’.. Eğer öyleyse ‘Çamdalı uyandırdı, tribünler Dünya Kupası yöneten hakem Çakır’ı etkisi altına aldı’.  

Konyaspor’u beğendiniz mi?  
Gelelim başlığa. Evet Konyaspor’u ikinci yarıdaki oyunu ile çok beğendim. Kendileri de farkında futbolcuların. Bu oyunu bütüne yayarsak geçen seneyi yakalarız diyorlar. 

Bu haftalık bu kadar.
Kalın sağlıcakla…






Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English