Son Dakika Haberler

Hasan Ekelik

Hasan Ekelik

​Daha Güçlü Bir Konyaspor

29 Tuesday 2020
Konyasporumuz süper ligde art arda 8.sezonuna merhaba derken sancılı bir süreçten geçti. Yaşanan süreçler Konyaspor ile ilgili herkezin malûmu, tekrar tekrar aynı şeylerden bahsetmenin bize bir faydası yok. Artık bu kulüp için yeni şeyler söyleme zamanı. Yine bıçak sırtı bir sezon yaşayacak, başarı için tek yumruk olmaya çalışacağız. Konyaspor eğer bu sezonu da yara alarak geçirirse bırakın gelecek adına hayal kurmayı tahayyül edemeyeceğimiz kabuslara hazır olalım .

Şimdi taraftar olarak bir karar vermeliyiz; Kişilere ve olaylara takılıp kulübümüz de kaosun hakim olmasına göz yumup bu kaosa odun mu taşıyacağız, yoksa gönül verdiğimiz renkler için herşeyi bir kenara bırakıp tekrardan koca çınarın altına toplanıp yeni bir “meydan okumaya” mı hazırlanacağız. Büyük Konyaspor taraftarı bir ve bütün olup takımını koşulsuz desteklediğinde neler başardığını tüm ülkeye daha önce gösterdi. 

Yine aynı hassasiyet ve olgunlukta hareket edip bu kulübün gerçek sahibi olduğunu ve bu sorumlulukla hareket ettiğini dosta düşmana hatırlatıp “ biz daha ölmedik “ mesajını net olarak vermeli. Kulüpleri ayakta tutan taraftarı ve güçlü camialarıdır ve kriz anlarında camiaların verdiği reaksiyonlar zorlu süreçlerde ya yok olup gitmeye yahut da bu krizlerden daha güçlü çıkmaya olanak tanır. 

Konyaspor daha önce çok zorlu süreçlerden geçti ve bu sınavlardan alnının akıyla çıkmasını da bildi, şüphesiz bu sürecide atlatıp yoluna daha güçlenmiş olarak devam edecektir. Yeterki gücümüzün bilincinde olup ,potansiyelimizin farkında olmaya devam edelim, umarım yüzüncü yılımıza adım adım ilerlerken çok daha güçlü bir yapıya kavuşur hayallerimize kısa zamanda ulaşırız.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • İKONYA

    İMLA VE NOKTALAMA İŞARETLERİNE DİKKAT EDİP UYARAN YOK MU KOCA GAZETEDE?

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • Mevlut yavcin

    ????????????????

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English