Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​TAKIM RUHU

12 Sunday 2021
Milli maç arasının ardından ligler yeniden başladı. Şenol Güneş, farklı Hollanda mağlubiyetinden sonra görevini bıraktı. Türkiye'de futbolun sonuç odaklı olduğu gerçeğini bir kez daha yaşadık. Yeşil Beyazlılar transfer döneminin son gününde forvet bölgesindeki eksikliği Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan ile doldurdu. Sağ kanada planlanan transfer ise gerçekleşmedi. Bu süreçte iletişim kazaları da yaşandı. Isaac Thelin’in ismi imzadan önce dışarı sızınca oyuncunun menajeri fiyat arttırdı. Konyaspor bu oyuncudan vazgeçti. Transferin gerçekleşmemesinden dolayı basın mensupları suçlanınca O malum twiti atanlar alay konusu oldu. Konyaspor lige kendisi gibi çok iyi bir başlangıç yapan Altay'la karşılaştı. Milli aranın ardından takımların nasıl performans göstereceği merak konusuydu. Maça konuk takım çok iyi başladı ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Atamayana atarlar kuralı devreye girdi.

Soner Dikmen’den Tarihi Gol
Konyaspor 7. dakikada Soner Dikmen'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda Konyaspor’un tarihindeki 800. gol olarak kayıtlara geçti. Yeşil Beyazlılar 20. dakikada Abdülkerim’in kafa golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla bitti. Mustafa Denizli,  sonucu değiştirmek için ikinci yarıya 3 değişiklikle başladı. Fakat ikinci yarı oyunun kontrolü tamamen Konyaspor’daydı. Maçı bitiren gol 83'de Rahmanovic'den geldi. Üçüncü golün asistini yeni transfer Ahmed Hassan yaptı. Mısırlı oyuncunun kumaşı iyi, kanat organizasyonları ile çok gol atabilir. Yeşil Beyazlı futbolcular ikinci yarı farkı artıracak birçok pozisyonu da cömertçe harcadı. Son paslardaki beceriksizlik yine kendini gösterdi. Ancak mücadeleyi hiç bırakmadılar. Özellikle Amar Rahmanovic'in hırsı dikkat çekti. İlhan hoca oyunculara takım ruhunu da aşılamış. Bu maçta gözlemlediğim tek sıkıntı bu hafta oyuna ilk 11’de başlayan Serdar Güler’in tavırlarıydı. Saha içinde liderlik üstlenebilir fakat kaybedilen veya isabetsiz atılan her toptan sonra el kol hareketleri pek hoş karşılanmadı. Bu tür davranışlar takımdaki arkadaşlık ortamına zarar verebilir. Serdar’ın bu hareketleri İlhan hocanın da dikkatini çekmiş olacak ki ikinci yarının başında oyundan alındı. Çıkarken de memnuniyetsizliği yüzüne yansıdı. Konyaspor 4 maç sonunda 10 puana ulaşırken, namağlup olarak yoluna devam ediyor. İlhan hoca ve ekibine teşekkür ediyoruz. Konuşmak için çok erken ama Konyaspor'un 100. yılında kupada ya da lig de tarihi bir başarı daha gelebilir.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English