Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​Başarılar Asla Tesadüf Değildir

22 Friday 2022
Konyaspor geçtiğimiz sezon süper ligde tarihinin en başarılı dönemini geçirdi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular muhteşem bir ekip çalışması ortaya koydu. Bu başarının hakkı Şampiyonlar ligiydi ancak futbol dışı etkenler,  yeşil-beyazlıları bu hedefin dışına itti. Sonuçta Ligi 3. sırada bitiren Konyaspor ikinci Avrupa macerasına Belarus temsilcisi Bate Borisov ile başladı.

Açıkçası Başakşehir ile yapılan hazırlık maçı ve rakibin hem kendi ligindeki konumu hem de Avrupa tecrübesi kafalarda ciddi soru işaretleri oluşturmuştu. Fakat İlhan hocanın teknik analizi ve futbolcuların sahadaki muhteşem performansı rakibi sahada çaresiz bıraktı. Uğurcan'a gösterilen haksız kırmızı kart bile takımı etkilemedi. Devreye kalitesi ve tecrübesi ile kaptan Sehic devreye girdi.

​Libero gibi oynayarak Uğurcan’ın eksikliğini hissettirmedi. Maç sonunda ortaya muhteşem bir skor çıktı. Konyaspor güçlü rakibini 3-0 mağlup etti. İlk maçta turun kapısını araladı. Bu sonuç aynı zamanda geçtiğimiz sezon ki başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Tüm Türkiye Konyaspor’un ortaya koyduğu futbolu alkışladı, gurur duydu. 28 Temmuz'da büyük Konyaspor taraftarıyla aynı stadyumda buluşmak üzere. Bu takımı bir de 42 bin kişilik orkestranın önünde izleyelim.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Konyalı

    Bu takimi birde konyalı desteklese..42 bin kisi koro halinde her mac full stada oynasa acaba neler olur hayali bile heyecan veriyor..yönetimin şehrin ileri gelenlerinin bu konuda biseyler yapması projeler üretmesi lazım..okullar, avm ler, sanayiler gibi standlar kurup toplantılar söyleşiler yarışmalar gibi animasyonlar yapması bir dinamizm katabilir..değişik fikirler ortaya çıkabilir herkesi bu konida kafa yormaya davet ediyorum

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English