Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​Adım Adım Zirveye

07 Monday 2022
Konyaspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Süper Lig'in 24. haftasında Giresunspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar rakibini 1-0 mağlup etti ve üst üste 3. galibiyetini aldı. Ligin ilk devresinde Yeşil beyazlıların en zorlandığı takım Giresunspor olmuştu. İkinci maçta ise oyununun kontrolü tamamen Konyaspor’daydı. İlhan hocanın ikinci yarıda yaptığı hamleler hemen skora yansıdı. 65. dakikada Bytyqi şık bir golle Konyaspor'u öne geçirdi. Maçın son dakikalarında ise Ahmet Hasan'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top direkten döndü. Puanını 48'e çıkaran Yeşil Beyazlılar, 8 şubatta Türkiye kupası son 16 turunda  Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Ligin 25. haftasında da bir maç eksiğiyle 9 puan gerisinde takip ettiği Trabzonspor ile deplasmanda sezonun en kritik maçına çıkacak.

Başarının Şifrelerini Verdi
İlhan hoca maç sonu yaptığı değerlendirmede Konyaspor'un yakaladığı başarının sırrını verdi. Hedef belirleme konusundaki mütevaziliğini koruyan Palut, takımdaki arkadaşlık ve sevgi ortamının yakalanan başarıdaki en büyük etken olduğunu söyledi. Takımdaki bu inanmışlık Konyaspor'a tarihi bir başarı daha getirebilir. İnşallah Ahmet Çalık sezonunda bu başarı şampiyonluk olur. Ara transfer döneminde kadrosunu Amilton, Uğurcan ve Alberk ile güçlendiren yeşil beyazlılar Skol Cikalleshi’nin sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Yoğun maç trafiği, pandemi ve sakatlıklar göz önüne alındığında yedek kulübesini güçlü tutmak şart. İlhan hoca ‘şartlar uygun olursa’ diyerek bir oyuncu daha transfer edilebileceğini söyledi. Fakat Konyaspor'un ahengini bozacak bir transfere ne kendisinin ne de yönetimin onay vereceğini vurguladı. Takımı bu noktaya getiren oyuncu grubunun sapasağlam durduğunu ve onlara güvendiğini belirtti. 13 şubatta Trabzon’da oynanacak karşılaşmanın sonucunu tüm Türkiye merak bekliyor. İnşallah kazanan Konyaspor olur ve Anadolu’dan yeni bir şampiyon çıkar. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English