Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​Şampiyonlar Ligi Motivasyonu

07 Monday 2022
Galatasaray maçı, Konyaspor’un bu sezon yaptığı bir başka büyük iş daha oldu. Kondisyonu iyi olan futbolcunun, yorgunluk  sonrası çabuk toparlanması gibi, Konyaspor’da kötü gidişi çabuk toparladı. Trabzon maçından sonra takım zirveden koptu. Alanya'da kötü gidiş zirve yaptı. Bu açıdan Galatasaray maçı dönüm noktasıydı. Bu kritik maçta yeşil-beyazlı taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Maç öncesi hazırlanan Şampiyonlar Ligi koreografisi muhteşemdi. Hem takıma hem teknik ekibe moral ve motivasyon oldu. Maça çok iyi başlayan Yeşil beyazlılar ilk yarıda bulduğu 2 golle güçlü rakibini İstanbul'a eli boş gönderdi. Konyaspor - Galatasaraoy maçının oyuncusu Amar Rahmanovic oldu.Kaptan İbrahim Sehic ve Adil Demirbağ'ın performansları da göz doldurdu. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bu galibiyete çok ihtiyaçları olduklarını vurguladı. Kötü bir sonucun oyuncularda özgüven problemine yol açabileceğine dikkat çekerek ilk defa oyundan çok skora odaklandığını söyledi.Kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden Palut, maçtan önce Şampiyonlar Ligi müziği çalarken duygulandığını ve gözlerinin dolduğunu dile getirdi. ''Bir şehri buna inandırmak, bunun hayalini kurdurmak çok önemli iş.'' dedi. Galatasaray galibiyeti ara transfer döneminde takıma yeterli takviye yapılmadığı için eleştirilen yönetimi de rahatlattı. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, oyuncuları ve teknik ekibi kutladı. Stadı dolduran taraftarlarında alınan galibiyette payı olduğunu belirtti.

"BU STATTA ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ ÇALDIRMAK İSTİYORUZ"
Konyaspor’un hedefinin Ligi 2. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar ligine katılmak olduğunu söyleyen Özgökçen, "Kalan maçlar neyi gösterir bilemiyoruz ama; Ligi ikinci sırada bitirmek en büyük arzumuzdur. Bu statta Şampiyonlar Ligi müziğini çaldırmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bakalım ligin kalan 10 haftası neler gösterecek. Maç öncesi hazırlanan koreografi takıma nasıl yansıyacak. Bu arada  ülke puanı açısından bu yıl şampiyonlar ligine Türkiye’den tek takım gitme durumu da söz konusu. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English