Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​"BİZ AĞLARKEN SERDAR GÜLER"

13 Ocak 2022
Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu vefatı sadece spor camiasını değil, tüm Türkiye’yi üzdü. İşte böyle bir ortamda sezon başında sakatlık riskine karşı transfer edilen Serdar Gürler’in sürpriz bir şekilde takımdan ayrılışı Konyasporlu taraftarları kızdırdı. Kendisine güvenen hocasına, takım arkadaşlarına, yönetime, koca bir şehre ve en önemlisi de en yakın arkadaşı Ahmet’imizin hatırasına saygısızlık yaptı. Hayatta her şey para değildir. Hele yaşadığı onca tecrübeye rağmen insan hatada ısrar ediyorsa bu ayrılık Konyaspor adına çok hayırlı olmuştur. Bir tarafta Fatih Terim'in tüm ısrarlarına rağmen verdiği sözden ötürü, Galatasaray'a gitmeyen İbrahim Sehic diğer tarafta ise para uğruna takımına sırt dönen Serdar Gürler. Aidiyet çok önemli hele ki ortada bir cenaze varken. Böyle oyuncular saman alevi gibidir, bir gün yanar, 10 gün dumanı tüter, sonra yok olur gider. Kimse ismini bile hatırlamaz. Hele Konya böyle bir vefasızlığı hiç unutmaz. İddia ile söylüyorum onca yıldız ismin olduğu Başakşehir’de sürekli 11’de şans bulacağını ve öne çıkacağını sanıyorsa çok yanılıyor. Edin Visca’nın yerini dolduracak isim olarak düşünülmüş olabilir fakat devamlılığı yok. 

Serdar Gürler'in ayrılığına dair detaylar da gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, Serdar Gürler,  Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı'nın yeni sözleşmesinde yazan ücretten daha fazla bir hak ediş isteğiyle yönetimin kapısını çaldı. Konyaspor yönetimi, sözleşmede yazan rakamın üzerine çıkamayacaklarını, mukavelede yazan rakamdan devam edeceklerini oyuncunun menajerine iletti. Bu durumu kabul etmeyen Serdar ve menajerlerinin diğer kulüplerle temasa geçtiği ve serbest kalma maddesini kullandırarak Başakşehir ile el sıkıştığı aktarıldı. 

"FORMAMIZI TERLETMEK İSTEYENLERLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Konyaspor kulübü transfer haberini oldukça manidar cümlelerle duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır.  Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir. Aslolan, yüzyıllık çınar KONYASPOR’dur… " ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English