Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​“Ciğerimden yanıyorum ben, bu defa başka…”

11 Tuesday 2022
11 Ocak sabahı Konyaspor ve Türk Futbolu için acı bir gün oldu. Yeşil-beyazlıların milli oyuncusu Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Başarılı savunma oyuncusunun vefatı futbol dünyasını derinden yaraladı. Başkan Fatih Özgökçen’in, taziye mesajında belirttiği gibi beyefendiliği, özel yaşamı ve karakteri ile öne çıkan güzel bir insandı. Bir yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm. Onun için yazımın başlığında Sezen Aksu’nun ‘Yalnızca Sitem’ şarkısında geçen “Ciğerimden yanıyorum ben, bu defa başka…” sözleri ile duygularımı ifade etmek istedim. İlahi takdir böyleymiş. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Mekânı cennet olsun. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Nikâh tarihi almak için Ankara'ya gitmiş
Cenazesi Elmadağ’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla toprağa verilen 28 yaşındaki futbolcunun şubat ayında planladığı evlilik işlemleri için Konya'dan Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Bonservis bedelini kendi cebinden ödemişti
26 Şubat 1994 Ankara doğumlu olan Ahmet Çalık, Gençlerbirliği altyapısında yetişti. Gösterdiği başarılı performans ile 2016-17 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'a imza attı. Galatasaray'da 3,5 sezon görev alan Çalık, ilk 11’de sürekli şans bulamayınca sözleşmesini kulübe 1,1 milyon TL ödeyerek feshetti. 4 Ekim 2020'de Konyaspor’a gelen Çalık, geçtiğimiz Kasım ayında sözleşmesini 2 yıl daha uzatmıştı. Gençlerbirliği, Galatasaray ve Konyaspor takımlarıyla Süper Lig'de 192 maça çıkan Çalık, 6 gol attı. A Milli Takım'da ise 8 maça çıkan Ahmet Çalık, Moldova maçında gol sevinci yaşadı.

Akıllara Lav ve Poljac'ın kazaları geldi
Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden teknik direktör Tevfik Lav ile yeşil-beyazlı kulüpte futbol oynarken trafik kazası sonucu felç kalan Norveçli futbolcu Branimir Poljac akıllara geldi.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English