Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​KONYASPOR SERİYİ SÜRDÜRÜYOR

19 Sunday 2021
Yeşil Beyazlılar süper ligin 5. haftasında karşılaştığı Giresunspor deplasmanından zorda olsa bir puan çıkardı. Ancak ortaya konan futbol ve mücadele taraftarı üzdü. Giresunspor ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi. Yeşil Beyazlı futbolcular özellikle maçın ikinci yarısında hiçbir varlık gösteremedi. Defans oyuncuları rakip takımın ataklarını savuşturmaktan yoruldu. Ahmed Hassan’ın direkten dönen topu dışında da pozisyon bulamadı. Giresunsporlu oyuncuların ligdeki ilk puan ve gol arzusu sahaya yansıdı. 44 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden Giresunspor, bu sonuçla ligdeki ilk puanını elde etti. Konyaspor ise namağlup olarak yoluna devam ederken, 5 maç sonunda 11 puana ulaştı. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oynadıkları oyuna göre alınan bir puanın normal olduğunu söyledi. Savunmada iyi bir performans ortaya koyduklarını ancak hücumda standardın altında kaldıklarını belirten İlhan hoca hafta içi Trabzonspor ile karşılaşacaklarını, hızlı bir şekilde bu maçın hazırlıklarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Serdar Gürler Krizi Kapıda
Maça bu haftada da ilk 11’de başlayan Serdar Güler, hala beklentilerin altında bir performans sergiliyor. Saha içindeki tavırları ise yeni bir krizin habercisi gibi. 64. dakikada oyundan alınan Serdar, el kol hareketleri ile hocanın kararına tepki gösterdi. Serdar’ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Altay maçında da benzer hareketler sergileyen Serdar, kendine çeki düzen vermezse Konyaspor serüveni pek uzun sürmeyecek gibi.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Yeşilll …

    Artık tüm futbolcuların maç sonundaki , koşu mesafeleri, ikili mücadele ,isabetli pas, asist gibi veriler ,hangi futbolcunun formasının hakkını verdiğini , hangi futbolcunun arkadaşları üzerinden geçindiğini ortaya koyuyor. Yani sonuç itibariyle her şey ortada …Hoca’ya kızınca da bu tablo değişmiyor !!!

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English