Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​İzmir’de tarihi fark kaçtı

07 Sunday 2021
Konyaspor, Kayseri ve Fenerbahçe'nin ardından Göztepe deplasmanından da üç puan çıkardı. 9 puanla ligin alt sıralarında bulunan İzmir temsilcisi maça mutlak galibiyetle çıktı. Göztepe taraftarının da desteğiyle ilk 20 dakikada müthiş bir baskı kurdu. Giresun maçında da benzer tablo vardı fakat Skubic'in direğe çarpıp dışarı çıkan şutu baskıyı kırdı. 25 dakikada gelen gol sonrası Konyaspor kendi futbolunu ortaya koymaya başladı. Golden 2 dakika sonra Göztepe'den Dino Arslanagic, Zymer Bytyqi'ye tekme attı ancak hakem bu sert hareketi sarı kartla geçiştirdi. Taraftar baskısını kaldıramayan maçın hakemi Yasin Kol, Bytyqi'yi sakatlayan Göztepeli oyuncunun bir kafa topunda Endri Cekici’ye dirseği ile yaptığı müdahaleyi ise hiç görmedi. Rakibin gereksiz sertliği ilk yarıya damga vurdu. 45. dakikada Yalçın Kayan, Cekici'ye yaptığı sportmenlik dışı faul sonrası oyundan ihraç edildi. 55 dakikayı bulan devrenin sonlarına doğru bu kez  yan hakem devreye girdi. Göztepeli oyuncudan auta çıkan topta köşe vuruşunu gösterdi. Peş peşe korner atışlarından Sarı Kırmızılı ekip golü buldu. Maçın önüne geçecek hakemleri ‘VAR’ kurtardı. Yapılan incelemede topun ele çarptığı görüldü ve gol iptal edildi. İkinci devrenin ilk 10 dakikasına kadar Göztepe, Konyaspor kalesinde gol aradı. İbrahim Sehiç’in kurtarışları rakibin direncini iyice düşürdü. 75. dakikada Cikalleshi skoru 2-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra Konyaspor birçok gol pozisyonu yakaladı. Ancak futbolcular oyun disiplinden koptu. Averaj düzeltebileceğimiz maç 2-0 bitti. Soru şu Konyaspor aynı duruma düşse rakip bize acır mıydı? Sakatlanan futbolcunun üzerine yürüyen, taç çizgisinden dışarı çıkan oyuncuya yabancı madde atan bir rakip tabi ki acımazdı. Buna rağmen Serdar Güler'in, Göztepe sağlık ekibinden daha iyi çalıştığını da  söylemek gerek. Hatta bir taç atışında kendi takım arkadaşı ile tartışma pahasına... Böyle bir zor maçtan 3 puan çıkaran İlhan hoca başta olmak üzere teknik heyet ve Konyasporlu futbolcuları tebrik ediyorum. Milli maç arasını iyi değerlendirip 21 Kasım’da oynanacak Rize maçından alınacak galibiyet Konyaspor’un üst sıralarda kalma şansını daha da artıracaktır. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English