Son Dakika Haberler

Yasin Ural

Yasin Ural

​ADANA'DA KARDEŞ PAYI

28 Saturday 2021
Konyaspor süper ligin 3. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Adana sıcağını giden bilir. Bu yüzden iki takımın oyuncularını da kutlamak gerek. Bu sezon 100. yılını kutlayacak Yeşil  Beyazlılar yeni sezona süper bir başlangıç yaptı. Adana'da bu serinin  devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Kadrosunda yıldız oyuncular bulunduran rakip takımın henüz galibiyeti yoktu. Adana Demirspor seyirci desteği ile maça çok iyi başladı. 25. dakikadaki su molası Konyaspor için bir anlamda ilaç oldu. İlhan hoca bu maça da aynı 11’le çıktı.

Mpoku'nun ortaya koyduğu performans kafalarda büyük soru işaretleri oluşturdu. Hocanın bu oyuncudaki ısrarı ise ayrı bir tartışma konusu. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçın 59. dakikasında Assambalongo A.Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gol Konyaspor’u uyandırdı. Oyuncudeğişiklikleri ile rakip kalede pozisyon bulmaya başladı. Cikalleshi’nin bir topu direkten döndü. Yeşil Beyazlıların aradığı beraberlik golü 83. dakikada Abdülkerim Bardakçı'dan geldi. Adanaspor galibiyet için yüklendikçe Konyaspor arka alanda daha çok pozisyon yakaladı. Ancak geçiş paslarındaki beceriksizlik sonucu değiştirmedi. İki takım da 1’er puanı paylaştı.

Rakibin durumu göz önüne alınınca Yeşil Beyazlılar Adana'dan değerli 1 puan ile evine döndü. Konyaspor puanını 7'ye çıkardı ve maç fazlasıyla Cuma günü liderlik koltuğuna oturdu. A Milli Takımı’mızın Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda ile yapacağı Dünya Kupası eleme maçları için lige 12 Eylül’e kadar ara verilecek. Bazı takımlar için bu süre bir fırsat olacak. 2021yaz transfer dönemi ise 8 Eylül’de bitecek.

​Yani takımların kadrolarına yeni oyuncu katmak için yaklaşık iki buçuk haftalık bir süreleri kaldı. Konyaspor yönetiminin forvet, kanat ve hatta orta saha transferlerini milli maç arasında takıma kazandırması gerekiyor. Yoksa ilk 3 hafta topladığımız puanları çok çabuk eritebiliriz. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız düşme korkusunu artık yaşamak istemiyoruz. Bu sezon  sahada daha coşkulu ve mücadele eden bir takım var. Oyunun sadece yıldızlarla kazanılmayacağı da  A.Demirspor örneğinde görüldü. Bir sonraki Altay maçına Konyaspor taraftarının beklenen ilgiyi göstermesi şart oldu. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English