Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Türk kimdir?

06 Saturday 2024

Son yıllarda sözde Türk milliyetçiliği adına ülkede dönen dolapların farkında mıyız? Türklüğü Müslümanlıktan ayırıp, Türkün dışında herkesi düşman gösteren zihniyet gençlerimizi zehirliyor. Biz bunun örneklerini Almanya’da Nazi olarak gördük. Kendilerini üstün ırk olarak görenlerin tarihte nasıl felaketlere yol açtığını biliyoruz. Biz bu faşistliği Siyonist Yahudilerde de gördük. Kendini üstün görenlerin çocukları nasılda keyif alarak öldürdüklerini izledik, halen izliyoruz. Dünyanın başına bela edilen ırkçılık sapkınlığını Türkiye’de var etmeye çalışanların emin olun ne ideolojisi nede halis niyeti var. Şayet Türkü İslam’dan ayırırsanız ne tarih kalır, ne şanlı duruşunuz. Türkiye’nin son yıllarda gösterdiği çabaya dikkat edin. Libya’dan Katar’a, Bosna Hersek’ten Irak’a,  Yemen’den Sudan’a kadar tüm coğrafyada varlığı olan bir Türkiye var.  Bu sapkın zihniyetin Türkçülük adı altında kendi sınırlarına çekilmiş, basit bir ülke haline getirme çabalarından başka bir şey değil. Türk demek sınırınızda ki zulme karşı mazlumu korumaktır. Türk demek Yemen’de açlıkla imtihan olanlara el uzatmaktır. Türk demek Filistin’de ki soykırıma dur demektir. Türk demek emperyalizme karşı mücadele etmektir. Bir delinin peşinden giden gençlerimize soruyorum. “Biz Türkler temiz Müslümanlarız. Bid'at nedir bilmeyiz. Onun için Allah(C.C) bizi aziz kıldı.” diyen, Anadolu’nun kapılarını bizlere aralayan ecdadımız Sultan Alparslan’ı nereye koyacağız. , “Kanımla yükselecekse, Hz. Muhammed’in dini, alın kılıçla doğrayın beni.” diyen Fatih’i nasıl konumlandıracağız. Bugün Türkçülük adına ortaya çıkan bozuk zihniyetin Türk’ü İslam’dan koparacak bir projenin çocukları olduğunu çok iyi biliyoruz. Sadece mülteciler üzerinden siyaset yapan akılsızların bu ülkenin mayasını bozmaya çalışmalarını çok net görüyoruz. Gençliğimizin de görmesini sağlamak bizim en önemli vazifemiz. Gençlerimizi sloganik söylemlerle, onların heyecanını Türklük adı altında farklı yönlere çekmek isteyenlere fırsat verilmemeli. Türk = Müslüman sentezi asırlardır bu coğrafyada var olan kimliğimizdir. Bugün Tevhit bayrağını taşıyanlara atılan yumruk işte bu çarpık zihniyetin gençleri getirdiği noktadır. “siz Arap sevicisiniz” diyenler, bu pisliği gençlerimize aşılayanların eseridir. Niyet ne Türkçülük, ne milliyetçiliktir. Bu topraklarda dini kullanıp devleti bölmeye çalışanlarla, Türkçülüğü kullanıp zehir salanlar arasında hiçbir fark yoktur. Bunların kanı da, mayası da bozuktur. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English