Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Siz de bizi anlayın

08 Monday 2023
Türkiye’nin son 20 yıl içinde yapılan binlerce yapı, proje. Erdoğanlı Türkiye’de birçok şey değişti. Ama aslına bakarsanız benim en önemli gördüğüm, en değerlisi bizim değişmemizdi. “Bizden olmaz, biz yapamayız, yaptırmazlar” sözlerinin artık hiçbir kıymeti yok. Erdoğan’ın bu ülkeye en büyük hizmeti bu millete özgüven vermesidir. Bakın son 1 ayda açılan, faaliyete geçen devasa projeler bile artık rutin bir açılış gibi görülmeye başlandı. Bundan 20 yıl önce otomobil ürettik diyen bir parti sadece bu hizmetiyle bile iktidar olabilirdi.  Son 20 yılda çağ atlayan bir Türkiye var. Gıptayla baktığımız Avrupa artık birçok konuda bizim duruşumuza bakıyor. Böyle bir Türkiye kolay kazanılmadı. Türkiye’de “iktidar olabilirsiniz ama muktedir olamazsınız” diye bir söz vardır. Geçmişte bu ülkenin geleceğine karar veren milletin seçtiği siyasiler değil vesayeti eline almış asker, yargı, medya gibi unsurların olduğunu hepimiz biliyoruz. Tüm bu vesayetleri yerle bir eden bir Türkiye var. Ben özellikle genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Hepsi diyor ki bizi anlayın. Eyvallah sizi anlamaya çalışıyoruz ama sizde bizi anlayın. Biz nasıl bir Türkiye’yi gördük, hangi aşamalardan geldik, hangi hezimetleri, hangi kırılmaları yaşadık. Bugün özgürlük, adalet diyenlerin sadece kendi gibi düşünenlere hayat hakkı tanıdığı, laiklik ilkesini kendine zulüm aracı yapanları, bu ülkenin kurucusu Atatürk’ü nasıl kullanarak ötekileştirme yaptıklarını yaşayanlar olarak lütfen sizde bizi anlayın. Hepiniz belirli yaşa geldikten sonra iş ve aile hayatına gireceksiniz. Sorumluklarınız artacak. Ülkenin geleceği aynı zamanda kendi geleceğiniz olacak. Geleceğinizi popülist söylemlere kurban etmeyin. Size 7 başlı yönetim sistemini dayatanlara itibar etmeyin.  Canların verildiği, kanların döküldüğü milli mücadelenin yapıldığı bu topraklarda  özerklik vadedenlere kanmayın. Sosyal medya güzellemelerine, tuzu kuru ünlülerin süslü laflarına, 1-2 sloganik cümlelerle oy toplamaya çalışan oy avcılarına kendinizi kaptırmayın. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English