Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Gücü fayda etmeyecek

03 Friday 2023
1.Dünya savaşında 6.6 Milyon sivil, 10 Milyon asker hayatını kaybetti. 2. Dünya savaşında 80 Milyondan fazla insan öldü. Sonrasında gelişen soğuk savaş dönemleriyle birlikte artık daha çok öğütler kullanılarak, darbeler yapılarak, isyanlar çıkartılarak en az zararla kar etmeyi amaçlayan bir düzen kuruldu. Ülkemizde de hemen hemen soğuk savaşın tüm çalışmalarını gördük, yaşadık. Darbeler yaşadık, terör örgütleriyle mücadele ettik, gezi kalkışması gibi isyanlarla karşı karşıya kaldık. Para ile kurulan örgütler, para ile satın alınan darbeciler, para ile organize olan isyancılar, para ile satın alınan medya ve dahası…  Dünyada ki en büyük güç para. Parayı elinde bulunduran oyunu kuruyor ve planı yapıyor. Her ne kadar Türkiye bu oyunu bozsa da Dünya’nın bir çok ülkesinde bunu kırmak çok zor. Kırmak isteyenler ya suikastlere kurban gidiyor, ya darbelerle alaşağı ediliyor. Bugün İslam Dünyasının ortasında Yahudi devleti kuranların, kurduranların en büyük kozu para. Hepimiz neden İslam Dünyasından ses çıkmıyor ? neden bir adım atılmıyor? Neden Birleşmiş Milletler Teşkilatından çıkılmıyor, neden onca ülkelere rağmen ABD İsrail’i koruyor diye soruyoruz ya. İşte cevabı burada yatıyor. Amerika eliyle bölgede kukla başkanları iktidar yapanlar bunun hesabını da yapıyorlar. Kimine para, kimine makam, kimine de hayat bahşediyorlar! Dünya’da ki Yahudilerin hayali, kendilerine vaad edilen toprakları ele geçirmek. Amerika’nın ekonomik sistemini elinde tutarak arkalarında silah gücü, bölge ülkelerine kendi istedikleri diktatörleri iktidara getirerek siyasi gücü, terör örgütleri sayesinde güçsüz bırakışmış ülkeler sayesinde hareket gücünü elde ediyor. Tüm bu güce rağmen İsrail yıllarca eli sapanlı Filistin’in çocuklarına karşı bir başarı elde edemedi. Tüm ambargolara rağmen Gazze’yi alamadı. İsrail çok korkak. Gazze’nin sokaklarına en gelişmiş teknolojik ve ağış silahlara sahip olmasına rağmen giremiyor. Haftalardır taş üstünde taş bırakmayarak bombalıyor ama giremiyor.  Gazze’nin çocuklarından korkuyor. Bir gün o çocukların büyüyüp kendilerinden intikam alacağını biliyor. İsrail’in ne kadar gücü, parası olursa olsun. Bir gün gelecek elinde tuttuğu o güç kendisine fayda etmeyecek. Ümmet eminim uyanışa geçecek ve ümmetin çocukları o terör devletini boğacak. Belki yarın, belki de yarından da yakın. Eyvallah.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English