Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Başka kasetler var mı?

12 Mayıs 2023
Seçime 3 gün kala Muharrem İnce’nin çekilmesini sağlayanları başka bir yapıda aramaya gerek yok. İnsanların özel hayatlarıyla tehdit edilmesi ve bu yöntemle istifa ettirilmesi kadar alçakça bir durum olamaz. Bu alçaklığın arkasında ki Fetö’nün kumpaslarını sadece bugün yaşamadık. Geçmişte de aynı yöntemlerle siyaseti dizayn etmeye çalışmadılar mı? MHP’ye yapılan operasyon hariç diğerlerinde başarılı oldular. Bu bizim gözümüzün önünde cereyan edenler. Perde arkasında kimleri nasıl tehdit ettiklerini bilemiyorum.  Seçime 3 gün kala her platformda iddialı olduğunu söyleyen Muharrem İnce neden istifa etti? Yoruldum demek, bahaneleri kalmasın demek kimseyi tatmin etmedi. Tatmin olmak bir yana kimse böyle bir gerekçeye inanmaz. Anlaşılan bunun dahası da var. Yoksa tanıdığımız Muharrem İnce böyle bir bahaneye sığınıp istifa edecek biri değil. Günlerdir muhalif kesimin çekil çağrıları işe yaramadı. Millet İttifakı’nın engel gördüğü İnce’nin çekilmesini zaruri görenler sonunda başardı. Peki bu durum kime yarayacak? Muharrem İnce boyun eğdi ancak ona yapılan bu alçaklığa seçmeni, gönül verenleri boyun eğecek mi? CHP bana göre bu durumun kaybedeni olacak. Arkasında durduğum partimin liderine kumpas kuruluyor ve bu kumpası kuranlarla kol kola seçime giriyorsan bunu İnce’nin seçmeni affetmeyecektir. Bu yazıyı yazdığım sıralarda Muharrem İnce’nin çekilmesinin üzerinden 24 saati geçti. CHP’den tık yok. Tüm Cumhur İttifakı liderleri, kurmayları bunu kınarken Kılıçdaroğlu’nun sessizliği neye alamet? Bu sessizliğin ardında başka kasetler olmasın? Eyvallah…
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English