Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Altın Bilgiler!

02 Saturday 2023
“Konya alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz.” Özgüveni, inancı, umudu, hırsı, kararlılığı olan bir siyasetçinin sözleri gibi duruyor. Seçimlerde 31 ilçenin sadece birini almış bir partinin hedefi ne kadar da büyük. Ancak biz de biliyoruz ki kendisinin istifasını isteyen seçmenine “bakın nasılda motivasyonumuz yerinde” mesajından başka bir şey değil. Mesela sayın Kılıçdaroğlu’nun  iyi bir adayın yanında Konya’ya nasıl bir vaadi olur çok merak ediyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’na buradan bazı noktaları belirteyim ki seçim sürecinde hazırlıklı olsun. Sayın başkan öncelikle Konyalılara şirin görünmek için lütfen Mevlana sözleri söylemeyin. Zira başkasının sözü çıkıyor. Sayın başkan burası Türkiye’nin bir şehri. Evet belki gönlünüzde bir ülke gibi dursa da bu çok hoş durmadı. Konya İç Anadolu’da. Aman ha diyeyim buna dikkat edin. Denizimiz de yok. Sonra sahilden bahsedersiniz de yine olay olur. Buralarda gençlik kampları ve doğa kampları gibi faaliyetler ama Afganlı kampı yok. Geçmişte vekilinizin yaptığı gafı siz yapmayın. Mesela Konya’yı Ankara’ya hızlı trenle bağlayacağız demeyin. Zira yıllar oldu trenleri bile eskittik. Hastanelere karşı olduğunuzu biliyoruz ama Konya’da devasa bir şehir hastanesi hizmet veriyor. Sayın başkan Konya’da en çok buğday, arpa yetişiyor. Pamuk, fındık, fıstık olmaz buralarda. Sayın başkan burası Enbiyalar, evliyalar şehri. Siz o konulara hiç girmeyin sonra neden çıkarız bilemiyorum. Türkiye’nin en uzun bisiklet yoluna sahip şehri burası. Hani parasızlıktan bisiklete biniyorlar gibi bir tez ortaya koymayın çünkü biz bisiklete binmeyi seviyoruz. Ha bir de Zafer Partisi’nin yalanlarına inanıp burun estetiği olan birini Suriyeliler saldırmış derlerse ona da inanmayın. Yada alacak verecek meselesi yüzünden husumetlilerince dayak yiyen ama Suriyeliler dövdü diyen adamada. Sağ olsunlar Zafer Partisi bu şehri hep bu şekilde yalanlarla gördüğü için siz de yanıltabilir. Onca tüyo ve bilgi verdim. Danışmanlarınız yada teşkilatlarınızın size veremeyeceği bilgiler bunlar. Haydi hayırlısı. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English