Son Dakika Haberler

Yaşar Toy

Yaşar Toy

​İSTİKAMET KIZIL ELMA

15 Temmuz 2019
Bizi bize anlatacak değilim, milletimizin binlerce yıllık kardeşliğinin ve devlet geleceğinin ne demek olduğunu da. 

Öyleyse aslolan dün yaşananların bugünde, yarında başımıza geleceği, imtihanımızın devam edeceği gerçeğidir. Çünkü,büyük devlet olmanın, Selçuklunun  ve Osmanlının torunları olarak büyük Türkiye yürüyüşünü sürdürmenin elbette bir bedeli vardır,olacaktır da. 

Nizamı alem için çıktığımız bu yolda eğilip bükülmeden nasıl topyekun bir mücadele örneği göstererek ayakta kalkabildiysek kıyamete kadarda içimizdeki çürük elmalara rağmen dirençli olmaya,bir olmaya mecburuz. Yüzyıllarca yaralarımızı birlikte sarıp sarmaladık,sabırla ve şükürle var olduk,imanla yol aldık.Allah’ı bir,kıblesi bir, peygamberi bir,mücadelesi bir  ümmet olarak Malazgirt’te Alpaslanla,İstanbul’da Sultan Fatihle,Kafkaslar’da Şeyh Şamille, Libya’da Ömer Muhtarla, Maraş’ta Sütçü İmamla, Çanakkale’de Seyit Onbaşıyla,Erzurum’da Nene Hatunla, Bosna’da Aliyayla ve daha niceleri ile dosta güven düşmana korku saldık.

Bu Necip Millet ecdadın izinde olduğunu bir defa daha 15 Temmuz da kanıtladı ve tarihin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir oldu, ölümü korkutanlarla Hep birlikte Türkiye oldu.İşte biz böyle bir Milletiz ve özgürlüğe talibiz.Kıtalar titreten bu Millet mazluma kalkan olmaya zaliminde karşısında durmaya devam edecek,ilayi Kelimatullah uğruna seferberliğini sürdürecektir. 

Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki;her yeni gün umutlarımızın filizlendiği, kardeşliğimizin pekiştiği ve devletimizin daha da güçlendiği gündür.Ne fetö,ne de terör örgütlerinin diğer unsurları bu ulu çınarı deviremeyecek,tarih sahnesinden silemeyecektir . Biz ne bir çadır devleti ne de bir muz cumhuriyetiyiz,biz Mekkeli bir yetimin ümmeti,kimsesizlerin kimsesi,sessiz yığınların sesiyiz. 

​Biz şehit kanlarıyla sulanmış koskocaman bir dünya ülkesiyiz. 

Ez cümle ; Karalar bağlayıp ağlamaz bu Millet,
Arkasına bakmadan önce Vatan der bu Millet,
Fatihlerin nesliyiz çok şükür önce Cihat der bu Millet 
Ölürsem şehit kalırsam gaziyim der bu Millet.

Selam ve dua ile.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • 10dan 1071e

    İSTİKAMET ÜÇ HİLAL.İSTİKAMET BÜYÜK TÜRKİYE.İSTİKAMET TÜRKİYE DÜŞMANI TÜM TERÖRİSTLERİN BAŞTA KONYA VE TÜM TÜRKİYE İÇİNDE VE DIŞINDA YOK EDİLMESİ.BUNA SEBEP OLANLARINDA.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Halk

    devlet adaletle ayakta kalır, kuru hamaset ve gösterişlerle değil. fetö davalarında parası olanların ne alemde olduğunu görüyoruz.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English