Son Dakika Haberler

Yaşar Toy

Yaşar Toy

​ERKEN SEÇİM DERKEN

23 Kasım 2019
Muhalefet ısrarla erken seçim talebini dillendirmeye, yancıları da lojistik destek sağlamaya devam ediyor. Süreci köpürterek başarılı olacaklarını sanıyorlar, lakin milletin ne erken seçim ne de seçim söylentileri gündeminde, sık aralıklarla yapılan seçimler yeteri kadar kamuoyunu meşgul ettiğinden artık herkes işine yoğunlaşmak ve çalışıp-üretmek istiyor.

Kaldı ki olası bir seçimin getirisinin olmayacağını herkes bal gibi biliyor, maksat harala gürele gündem oluşturmak ve önceliklerimizi ötelemek. Yani klasik Ce Ha Pe tavrı, öyle ki parti içi sorunları halının altına süpürebilmek amacında olan CHP, HDP ile belirledikleri yol haritasını uygulayabilmenin derdine düşmüş. Anlayacağınız sorumluluk bilinciyle değil zorunluluk anlayışla dayatılan bir durum söz konusu.

Ülkemizin geleceği ve güvenliği adına yapılan operasyonlar, liderler zirvesi , plan bütçe komisyonu görüşmeleri ve diğerleri şöyle dursun, işimizi gücümüzü bırakalım, seçim de seçim diye hoplayıp zıplayalım, özetle vaktimizi gereksiz polemiklere kurban edelim.

Bir yerlerde pişirilen sonrada servis edilmeye çalışılan bu türden çıkışlara ülke olarak karnımız tok, Beştepe’ye giden Chp’li tartışmalarının kaynağı da yine partinin kendisi olduğu ortaya çıkmışken, insanımızı farklı gündemlere sürüklenmenin bir anlamı olmadığını vurgulamaya çalışıyorum. Olup bitenler karşısında savrulmanın hepimize zarar vereceği gerçeğini görmek , öngörülü olmak ve sığ bir bakış açısından kurtulmak gerekiyor.

Asılsız iddialar, karalamalar ve yürütülen siyaset mühendisliği yükümüzü artırmaktan başka bir işe yaramazken, bir de böylesi operasyonel siyasi yaklaşımlara alet olmamalıyız diye düşünüyorum. Sürekli boyut değiştiren gelişmeler bir algı yönetimine kapı aralarken , olan yine bizlere oluyor, kafamızda gönlümüzde karışıyor.

Öyleyse bu genel tespitten ve özetten sonra, gelin önümüze bakalım, gelin oramızdan buramızdan çekiştirmelerine izin vermeyelim, gündemi sadeleştirmekte güzelleştirmekte elimizde, işimize bakıyoruz laf değil iş üretiyoruz..

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Ilg.M:V:

    Size ve sizin gibi fikirleriyle yol aydınlatan ve çığır açanlardan Allah razı olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • MUSTAFA ESKİ

    Allah akıl fikir versin. Bu ülkede yaşayıpta gidip dışarıya şikayet eden zihniyet bu. Bunların arkasında durupta destek verenlerede şaşıyorum. Adam size söz üç senede düzeltecem diyor. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • hacı

    yaptıklarını görüyoruz 17 yılın sonunda dibe vurmuş bir ekonomi çiftçi bitmiş esnaf kan ağlıyor on yedi yılda yapılmamış yani üç senedemi yapacaklar bende çok oy verdim bunlara ama yanılmışım

    • Begen (2)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English