Son Dakika Haberler

Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

​Zalim siyonistler mutlaka yenileceksiniz

09 Monday 2023
Zalim Siyonist İsrail tarafından toprakları işgal edilen Filistinin halkına kadın, çocuk, yaşlı, sivil diye ayırt etmeden yetmiş beş yıldır  her türlü zulüm yapılagelmiştir.

  Filistinli Mücâhidler Kassam Tugayları tarihinde ilk kez savunmadan saldırıya geçmiştir. Hamas’ın ilan ettiği Aksa Tufanı harekatı İsrail üzerinde ve dünyada olağanüstü bir şok etkisi meydana getirmiştir. Dünyanın en güçlü istihbaratı, en donanımlı ordusu,  hava saldırılarına karşı oluşturulan ve aşılamaz denilen demir kubbe, en güçlü devlet diye pazarlanan İsrail’e aslında çok kolay girilebildiği, aslında ne kadar korkak ve zaaf içinde oldukları çok net görülmüştür.

Girilemez, aşılamaz denilen engeller aşılmıştır.yi Gazze halkı yıllardır kara, deniz ve havadan ablukada olmalarına rağmen Aksa Tufanı’nın İsrail karakollarını basması farklı bölgelerine giriş yapması birçoklarını esir alması esasında zoru başardıklarının ispatıdır. Allah tamamına erdirsin. Filistinli kardeşlerimize zaferler ihsan etsin.

Gazze; ağlayan şehir. Gazze yıllarca İsrail’in İhanetine sahne olmuş bir yerleşim birimi. İsrail tarafından yıllardır, taş üzerinde taş’ın bırakılmamaya çalışıldığı, her yerin yakılıp yıkılması için, karadan, denizden, havadan bombalanan bir yer. Zalim, terörist İsrail her yıl  benzer zulümlerini Filistinli kardeşlerimize saldırarak tekrar ediyordu ve yeni bir saldırı eşiğindeyken taarruza geçilmiştir.İsrail 50 yıl sonra ilk defa savaş ilan ederek Gazze’de kadın çocuk sivil demeden hiç bir sınır tanımaksızın  bombalamaktadır.

Elbette, bütün yapılanların hesabı hem bu dünyada, hem de öbür âlemde mutlaka sorulacaktır ve İsrailin yıkılışı sağlanacaktır.

    Zalimlere karşı mutlaka tek yürek tek bilek olmak zorundayız. Bana ne, beni ilgilendirmez diyemeyiz. Kuran-ı Kerimde ”…Bir insanı dirilten bütün insanlığı diriltmiş, (Meşru mazeret dışında) bir insanı öldüren, bütün insanlığı öldürmüş olur.” (Maide Sûresiâyet:32) 
Tarih boyunca dünyada İsrailoğulları savaşlar, ihtilâller, çeşitli para oyunları ve entrikalar çıkarmış, bu gibi olaylarda büyük rol oynamış, milyonlarca cana kıymışlardır.Bugünde aynı zalimliklerini sürdürmektedirler.

  “Müminler ancak kardeştirler.” (Hucurat Sûresi âyet:10) Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s.) de; “Müslüman Müslüman’ın kardeşidir.”  buyurmuştur. Zorda kalanlara el uzatıp yardım yaptıkça, İmanımızın güçleneceği, hem de yeryüzünde adaletin tesis edileceği gerçeğini çok iyi biliyoruz. Nerede bir mazlum ve mağdur kesim varsa onlara, Maddi ve Manevi yardımların, infakların yapılması asli görevlerimizdendir. İsrail’in, kadın, çocuk, yaşlı, hasta.. demeden acımasızca yaptığı kanlı saldırıları sadece kınamakla yetinmemeliyiz.İslam Ülkeleri ve Mazlumları destekleyen ülkeler asker göndermeli Başkenti Kudüs olan Filistin devleti tanınmalıdır. Birleşmiş Milletler Teşkilatının toplanıp karar alması hiç bir işe yaramamaktadır.Bugüne kadar alınan kararların hiç biri uygulanmamış, Filistin toprakları baskı ve zulümle alına alına çok dar bir bölgeye hapsedilmiştir.Bunun kabul edilmesi mümkün değildir.

    İçinde birazcık vicdanı olan insanlardan oluşan bütün Ülkelerin ellerinden gelen yardımları acilen yapmaları gerekir. Yeryüzünde artık sevgi, hoşgörü, adalet hakim olsun. Yüzümüzden tebessüm ağzımızdan dua noksan olmasın. Yarınlarımız da barış, huzur ve mutluluk hayatımıza hakim  olsun.

    İsrail’in yaptığı tam anlamı ile Vahşettir, Eşkıyalıktır, Zulümdür. Bu güne kadar yaptıkları Zulümlerin sonucunda hiçbir yaptırımın yapılmaması, Dünya Ülkeleri tarafından seyirci kalınmış olması, İsrail’i daha da cesaretlendirmiştir. Lanetli Siyonistler; Gazze deki Müslümanları dünyanın iki yüzlü sahte bakışlı insanlarının gözleri önünde hiç çekinmeden zulümlerine devam etmektedirler.

    Ey Zalimler, Kafirler Münafıklar gözünüz var ama görmüyor, kulağınız var fakat işitmiyor, diliniz var fakat gerçekleri söylemiyorsunuz. Ey Müslümanlar! rİsrail’i durdurmak ve gereken cezaya çarptırmak için daha neyi bekliyorsunuz? Yazıklar olsun… Yazıklar olsun iki yüzlülere…Yazıklar olsun A.B.D…Yazıklar olsun Avrupa…Yazıklar olsun duyarsız kalanlara…

    Ey Müslüman Ülkeler sizler neredesiniz? Petrolden elde ettiğiniz paralarınızı bu saldırgan zalimlerle işbirliği yapanlara vermeye devam mı edeceksiniz… Devam ettiğiniz sürece aynı vahşete sizlerde ortaksınız. Vazgeçin bu yanlıştan. Güç ve kuvvet yalnızca Allah’a mahsustur.

    Silahlarınızı İsrail’e doğrultunuz.Müslümanlar, mazluma destek olmak isteyenler bir araya gelseler bir avuç İsrail’i tükürükleri ile boğarlar. Rabbim, Müslümanlara bir araya gelme şuurunu nasip eyle.. "Bizi affet! Bizi bağışla! Bize acı! Sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et!" (Bakara Sûresi âyet:286)
Peygamberimiz Hz.Muhammed (sas) Hadisi Şeriflerinde: "Müslümanlarla Yahudiler harp etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82) buyurmuştur.

    Yaptıkları zulümlerin sonucu kısas kaçınılmaz olmuştur.Ekip çoğalttıkları garkat ağaçlarıda kurtulmalarına yetmeyecek, çünkü garkat dışındaki her taş her ağaç arkasındaki zalim yahudiyi haber verecek ve nihayetinde Müslümanlar zafere erişecektir inşâAllah.
Zulüm ile abâd olanın ahiri berbat olur. Ey Zalimler topluluğu, sizin de berbat olacağınız günler yakındır.   
    Rabbimiz, Zulme uğrayan bütün mazlum kardeşlerimize sahip çıkmayı sonucunda zaferlere erişerek Zulümleri ortadan kaldırıp Adalet ile dünyayı yönetmeyi bizlere nasip eyle! Âmin.

omerlutfiersoz@gmail.com
 
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English