Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​ Sezonun ve Konyaspor’un kaderi

08 Monday 2024

Konyaspor’daki mali kriz, galatasaray maçı öncesi en üst seviyeye yükselirken diğer taraftanda 18 yaşındaki kaleci Deniz Ertaş’ı kazanmak umarım birilerinin gözünü açmıştır. Yönetimin destek ziyaretlerinden birşey çıkmayacağını zaten biliyoruz bu yüzden elini hatta gövdesini taşın altına koyacak birileri olmazsa, sadecece Konyaspor’un değil vah bu Konya’nın haline. Takımdaki oyun sistemi son birkaç haftada biraz hareketlenmiş olsada lige tutunabilmek adına yeterli olmadığını görüyoruz. Tabiki burada ara transferin ne kadar önemli olduğu, bazı bölgelerin transfer istercesine bas bas bağırması, yokluk içindeki yönetimi kara kara düşündürüyor. Kulübe çekilen ihtarlar, yabancı sınırından dolayı yapılması düşünülen transferler, oyuncuların mali problemleri, Ömer başkan için sıkıntılı haftalar başladı diyebiliriz. Üstelik bu tür problemler günü kurtarabilmek için çözülebilecek problemlerde değil. Akşam oynanan maçta sokol chıkalleshi’yi aradı gözler. Nelson Olıveıra’nın Konyaspor’un forvet oyuncusu olmadığını, Soner’in haftalar geçtikçe yerinde saydığını, Calvo’nun beyin olarak Konya’da olmadığını, Hakan  hoca’nın 90 dk. Olıveıra’ya neden sabrettiğini, zaten skor dezavantajı varken, Emrehan ve Mehmet Ali’ye neden şans vermediğini sorgulamak gerekir. Kısacası  Konyaspor’un akibetini sezonun ikinci yarısında yeni transferler belirleyecek gibi görünüyor. Deniz , Marlos Moreno ve Guılherme dışındaki oyunculara sezonun ikinci yarısında neler yapılması gerektiğini ve işin ciddiyetini iyice anlatıp hafızalarına kazımaları, yapboz un bir parçası gibi  duruyor. Ara transfer döneminde yerli oyuncu bulmak zor ve pahalıdır. Yabancı oyuncu alabilmek içinde onlara yer açmak adına birilerine teşekkür edilmesi gerekir. Yani meşakkatli bir süreç başladı yönetim için. Naparsın dediğimiz zaman, başkanın kafasında ne yapalım birilerinin pisliğini temizlemek için uğraşıyoruz cevabından başka bir cevap kesinlikle yoktur diye düşünüyorum.  Öyle  bir yol ayrımındaki Konyaspor kulübü, bu seneyi kurtarmak adına risk alıp iyi transferlermi yapalım, yoksa transferlerin mali durumunu düşük tutup işi şansa mı bırakalım. İşte  sezonun ve Konyaspor’un kaderini belirleyecek karar.Tabiki bu kararın altında da nakit ve sıcak  bir ortam yatıyor. Yani tamamen duygusal. Kalın sağlıcakla.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English