Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​FİKSTÜRÜMLE OYNAMAYA HAYIR !...

31 Thursday 2016
Nasıl bir mantık, nasıl bir ayar, anlamak güç.

T.Konyaspor – Fenerbahçe maçının TFF tarafından yapılması düşünülen muhtemel tarih / saat değişikliğinden bahsediyorum.

Yapılması düşünülen bu değişiklik sadece bu iki takımı değil birçok takımı etkileyecektir. Bu değişikliğe TFF cephesinden nbsp;bakarsak, olması gereken bir fikstür ayarı. ( yanlış anlaşılmasın tekrar belirtiyorum TFF cephesinden bakacak olursak. )

Neden ? çünkü, Avrupa’dan elenmiş, çok önemli derby karşılaşması ertelenmiş, şampiyonluk yarışında sekteye uğramak istemeyen mağdur bir takım. Fenerbahçe cephesinden bakarsak, yorgun, fikstürü yoğun, moraller bozuk, çok önemli Galatasaray derbisi ertelenmiş ve şampiyonluk yarışında bulunan başka bir takımın gerisine düşmüş, maduriyet içerisinde bulunan bir takım. Bize ne?

TFF, Torku Konyaspor’la yapacağı maçın hemen akabinde, ertelenen derbiyi oynatmak zorundamı? Bu ertelenen derbi maçının 13 Nisan 2016 tarihinde oynanacak olması başta Galatasaray olmak üzere T.Konyaspor ve Ç.Rizespor gibi takımlarıda etkileyecektir. Bu takımların günahı nedir ?

Bu takımların maduriyeti kimi ilgilendirir ? Tabiiki TFF'yi ilgilendirir.

Bu takımların madur durumda kalmaması için yapılacak tek şey derbinin 13 nisan değil daha makul bir tarihte oynanması mantıklıdır. Ama TFF mantığı ne yapsın ki ? 'Fenerbahçemiz' diyen federasyon başkanına ne ki? Galatasaray iki güne bir maç oynasın, T.Konyaspor taraftarıyla özdeşleşmiş, nbsp;Avrupa hedefine en yakın olan ve ciddiye alınması gereken bir takım, bu yüzden seyircisini düşürerek Fenerbahçe’yi taraftar baskısından biraz olsun kurtaralım ki şampiyonluk yolunda büyük bir engeli kazasız atlatalım mantığı şu anda yürürlüktedir. Açıkçası Sayın Aziz YILDIRIM Demirören işbirliği yürürlüktedir.

Demedi demeyin. Öyle hissediyorum ki nbsp;T.Konyaspor – Fenerbahçe maçına atanacak olan hakem, stadı dolduran ve küfür nedir bilmeyen taraftara saç baş yolduracaktır. 2016 yılında mağlubiyet yüzü görmeyen Torku Konyasporumuz bir şekilde puan yada puanlar kaybedecektir.

Kıskançlık modundaki TFF amp; Fenerbahçe işbirliği, Torku Konyaspor’uda madur bırakabilir. Çok daha müsait takvimler varken neden 13 Nisan 2016 derbi tarihi oluyor ? çok net ve açıkça belliki Galatasaray ve Torku Konyaspor’a operasyon amaçlı. İstanbul hegemonyasını spor ahlakı ile, taraftar ahlakı ile, kurallar dahilinde yıkmak için uğraşan, çaba gösteren ve bu çabası büyük oranda başarılı olan bir Anadolu takımının, Fenerbahçe ismi üzerine çıkmasını engelleme operasyonudur.

Dört takımın kaderiyle bir haftada oynamak yerine ertelenen maçı daha makul bir tarihte oynatmak hem basit, hem kafa yormayan, hemde bu tür saçmalıklara kapı açmayan en kısa yoldur. Beşiktaş’ın iki maçı ertelendi ve ileri ama makul bir tarihte maçlarını oynadı. Kimse bir şey söyledi mi? cevap hayır

Bende diyorumki fikstürümle oynamaya HAYIR.

Kalın sağlıcakla.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • konyaspor aşığı

    şikenin rengi sarı. gs ve fb bu ülkede futbolun tümörüdür.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English