Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​BİRİLERİ KONYASPOR’U DURDURSUN !..

28 Tuesday 2023
Peşpeşe gelen mağlubiyetlerin ardından, bir kan değişikliğininde basketbol takımına iyi geleceğini düşünen yönetim,  geçtiğimiz hafta içi faturayı Sinan Çambel’e keserek yolları ayırdı. Birkaç günlük bekleyişin ardından Can Sevim’e imza attırarak takımı teslim etti. İlk maçında Anadolu Efes’i konuk eden yeşil beyazlılar, güçlü rakibine fazla direnemedi ve seyircisi önünde 83 – 99 mağlup oldu. Çok kötü bir oyun, ne yaptığını bilmeyen, tabiiki can hocanın vardır bi planı taktiği ama sanki yokmuş gibi rezil rüsva oynayan takım izledik. İşin ilginç tarafı ise yine ortalıkta olmayan Morgan’ın bu maçtaki eksikliği fazla hissedilmedi desem abartmış olmam. Takım olarak o kadar kötü bir oyun varken Morgan varmış veya yokmuş hiç farketmedi zaten. Şimdi sayısal verilere girerek, istatistiklere bağlı kalarak sizlerin zihinlerinizi fazla yormak istemiyorum çünkü istatistiklere baktığımız zaman mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu, Ergin Ataman’ın ve talebelerinin maçı hakederek kazandıklarını  rahatlıkla söyleyebilirim. Bu maçta böyle geçti gitti. Can hoca’nın belki ilk sınavıydı ancak koç’u çok zorlu bir fikstür süreci bekliyor. Bir tarafta kısıtlı bir kadro, diğer tarafta artık sorun olmaya başlayan oyuncular, dibe demir atmış ve bazı rakiplerine karşı averajıda kaptırmış, hatta benim kişisel görüşüm yönetimin bile bu takımı kafasından sildiği bir oyuncu grubu var önünde. Yani sahipsiz, sorunlu, çıkış arayan bir takıma imza attığının farkındadır umarım. Maddi ve manevi olarak oyuncu grubu ile hoca arasında bir problem varsa, hoca ile yönetim arasında bir problem varsa, oyuncu ile yönetim arasında bir problem varsa, vah o takıma. Yanlış anlaşılmasın bu gibi sorunları ben basketbol takımımız için yazmıyorum. Ama bu tür bazı sorunların önünü açacak, acil çözülmesi gereken soru işaretlerinin olduğuda aşikâr. Yani Futbol takımımız geçtiğimiz hafta biraz nefes aldı, tehlike geçtimi cevap hayır. Basketbolda ise  durum çok daha vahim. Ligin dibine demir atan ve rakiplerine avantajı kaptıran, an itibariyle ligde kalması mucizelere bağlı bir takım. Eğer Can hoca’nın elinde sihirli bir değnek yoksa, ve bu kötü gidişe birileri dur demezse, geçtiğimiz sezon şampiyon olduk diye sevindiğimiz basketbol takımını aynı yere göndererek acı gerçeği yaşamamıza çok yakın olduğumuzu herkes görüyor ve biliyor.
Gönül isterki şu an itibariyle birileri Konyaspor’un bu kötü gidişini durdursun istiyor. Anlayan anlamıştır umarım.
Kalın sağlıcakla.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English