Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Bir hediye de Gaziantep’e !..

04 Saturday 2023
Altın tepside hediye ettik....  Ayos Konyaspor, depremin psikolojik baskısını üzerinden bir nebze atmış görünen G.Antep temsilcisine 85 – 81 mağlup oldu. İstanbul Ahmet Cömert salonunda oynanan ve baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı son 3 dakika’daki top kayıplarıyla kaybetti. Farklı önde götürdüğü karşılaşmada Ayos Konyaspor, son çeyreğin sonlarına doğru Schıllıng’in 5 faulle dışarıda kalması, Jarell Eddıe’nin oyuna girememesi ve en önemlisi Jordan Morgan’ın belirli sebeplerle kadroda olmayışı mağlubiyetin zeminini hazırlayan başlıca etkenlerdi. Şimdi ne oldu ? hem ikili averajı, hem düşme potasındaki rekabet avantajını kaybettik. Her yazımda belirttiğim gibi yerli oyuncuların katkısının olmayışı ve kadromuzun geniş olmaması peş peşe gelen  mağlubiyet serisinde önemli faktör oluşturdu malesef. Bu takıma kaliteli ve yerli bir uzun şart. Bas bas bağırmamıza rağmen, hiç kimse kusura bakmasın, bunu ısrarla Ramazan Tekin, Murat Göktaş ve Erkin Şenel gibi performansı süper lig için yeterli olmayan yerli oyuncularla devam edip, takımı düşme adayı haline getiren yönetime yazarım. Neden derseniz çünkü ağırlığı futbola verip basketbolu ikinci plana atanlar, koskoca Konyaspor ismini yerle bir etmiş oluyorlar. Hemen belirteyim futbola ağırlık verildide ne oldu ? yanlış yapılan bir hamlenin devamı çorap söküğü gibi geldi. Üstelik bu sökük birtakım yanlışların devamınıda beraberinde getirdi. Bugünkü maçta ise oyunu sadece Schıllıng’in  üzerine kurarsan ve Rasheed Sulaımon’un bireysel çabalarıyla skor katkısı almaya çalışırsan, özellikle son çeyrekte  hiç bir hücum ve savunma ribauntu kazanamazsan bunuda ben teknik ekibe yazarım. 

Sonuçta bu kritik maçı kaybederek, skorlara bakılmaksızın yarın oynanacak maçların ardından, Beşiktaş EmlakJet ile birlikte kırmızı çizginin içerisine girdik. Bu sezon son dakikalara kadar elimizde tuttuğumuz bu tip kritik olan ve tamam kazanırız dediğimiz 3-4 maçı kaybetmeyi aklım bir türlü almıyor. Demekki altın tepsiyle hediye etmek böyle birşeymiş.Rakip takımı ise, verdiği mücadele ile asla maçı bırakmayıp, hakettikleri galibiyeti aldıkları için ayrıca tebrik ediyorum.  Deprem felaketinin ardından G.Antep temsilcisinin lige ve Avrupa serüvenine devam etmesi, yaraları hafifletmek açısından sevindirici.  Bu sayede Kırmızı siyahlı ekibe, hafta içi FIBA Avrupa Kupası’nda deplasmanda karşılaşacakları Polonya ekibi KK Anwil karşısında başarılar diliyorum.  Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English