Son Dakika Haberler

Ahmet Karaca

Ahmet Karaca

​Allah Bereket Versin

18 Sunday 2020
Milli ara sonrası Konyaspor’un konuğu Yeni Malatyaspor’du. Ara öncesi yaptığı 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz, Malatyaspor maçına galibiyet parolasıyla çıktı. Milli arada ülke takımlarında olan futbolcularımız Sehic, Hadziahmetovic, Milosevic, Skubic ve Shengelia da maça ilk 11’de başladılar.

Her iki takım da maça istekli başladı, ilk bölüm dışında ilk yarıda daha çok pozisyona giren taraf konuk ekipti. İlk devre golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarının başında Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Shengelia ve Milosevic’i oyundan alırken Eduok ve Cikalleshi’yi oyuna sürdü. On numara pozisyonunda oynayan Milosevic’in çıkmasıyla topu ön bölgede tutmakta daha çok zorluk yaşadık. O andan itibaren 4-2-3-1’den 4-4-2’ye döndük. İsmail hocanın çift forvete dönmesi yanlış bir tercihti. Eduok’un yaptığı gereksiz faul sonrası duran toptan golü yedik. Teknik ekip, yenilen golde ön direkte yapılan yanlış adam paylaşımını mutlaka tartışacaktır.

Ardından milli mesai yorgunu Amir Hadziahmetovic sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine Musa Çağıran dahil oldu ve Konyaspor orta sahasına hareket geldi. Eduok ve Musa’nın etkisiyle oyunu rakip alana yıkmayı başardık. Ataklarımızı sıklaştırdık ve maçın son bölümünde duran toptan golü bulduk. Köşe vuruşunu kullanan Ömer Ali topu arka direğe yolladı, Skubic kafasıyla içeri çevirdi ve Kravets net bir kafa vuruşuyla maça eşitliği getirdi. Kalan sürede galibiyet golü için yüklensek de sonuç değişmedi ve Konyaspor kötü oynadığı maçta beraberliği kurtardı.

Geçen sezon duran topları iyi kullanamayan Konyaspor, bu sezon atmış olduğu 5 golden 1’i penaltı olmak üzere 3’ünü duran toptan buldu. Artem Kravets ise bu 5 golden 4’üne doğrudan katkı yapmış oldu. (3 gol, 1 asist) İlk haftayı BAY geçen Anadolu Kartalı, ligin 5. haftasında oynadığı 4 maçtan 1 galibiyet 3 beraberlik alarak namağlup serisini sürdürdü ve puanını 6’ya yükseltti.

Maçın genelinde önceki üç maçına göre daha az üretken olan Konyaspor, evinde galibiyet için çıktığı maçta 1 puana razı oldu. Stadyum localarının %50 kapasitesinde seyirci alınması kararıyla birlikte temsilcimiz uzun süre sonra az sayıda da olsa taraftarı önünde boy gösterdi. Gaziantep deplasmanı öncesi hafta arasında takımımızın eksik yanlarına daha sıkı çalışması gerektiği bir gerçek. Geriye düştüğümüz halde maçtan kopmayıp puan çıkartabilmek bu haftanın kazancı olmuş oldu.

4 maçın 2’sinde kalesini gole kapatıp 6 puan toplayan temsilcimiz lige fena olmayan bir başlangıç yaptı. Malatyaspor maçında da olduğu gibi bu tarz zorlandığımız maçlarda yenilmemek ve puan alabilmek çok önemli. Şimdi gözler Gaziantep deplasmanında, inşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz. Gaziantep deplasmanı sonrası evimizde son şampiyon Başakşehir’i ağırlayıp ardından ligin iyi takımlarından Fenerbahçe ile dış sahada oynayacağız. O nedenle Gaziantep maçından eli boş dönmemek bizim için kazanç olacaktır.


 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Konmasakın

    Duana katılmayacağım.Bereketteki Kemal Sunal filmleri köşe yazarlarının bile tarzı olunca katılınmıyor. Katula katula gülünür.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Ferat

    Hadziahmetovicin durumu nedir bir bilgi varmi?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Ahmet Karaca

    Sakatlandı. En az 3 hafta yok.

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English