DOLAR : 45,303₺
EURO : 53,168₺
STERLİN : 61,721₺
GRAM : 6.824₺
ÇEYREK : 11.259₺
CUMHURİYET : 44.036₺
GREMSE : 110.604₺
Spor

Ömer Atiker’den Türkiye Kupası finali ve prim açıklaması

Eklenme: 06.05.2026 - 22:55 Güncelleme: 06.05.2026 - 23:04

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer ve tarihe ilişkin tartışmalar ile kupa primi konusunda açıklamalarda bulundu.

Ömer Atiker’den Türkiye Kupası finali ve prim açıklaması
Reklam alanı

Atiker, Türkiye Futbol Federasyonu’nun final için açıkladığı yer ve tarihte bir değişiklik beklemediklerini belirtti.

KUPA FİNALİNİN ANTALYA'DA OYNANMASI
Atiker, finalin Antalya’da oynanması ihtimaline ilişkin ise Konyaspor’un tavrının net olduğunu ifade ederek, “Finalin nerede oynanacağına ilişkin TFF’nin açıkladığı yer ve tarihte bir değişiklik yapılmayacağını düşünüyoruz. Konyaspor olarak görüşümüz sorulursa, Antalya konusundaki tavrımız net olacaktır.” dedi.

KUPA FİNALİNE ÖZEL PRİM
Kupa finali öncesi prim konusuna da değinen Başkan Atiker, sezon başından bu yana lig maçları için paket prim uyguladıklarını hatırlattı. Atiker, Türkiye Kupası’nın kazanılması halinde takıma özel bir prim verileceğini söyledi.

Atiker, “Sezon başından beri paket primlerimiz vardı, lig maçlarımız için uygulamıştık. Kupanın kazanılması halinde güzel bir prim vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Olay TV


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 8
❤️ 2
😊 1
😡 0
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • Ahmet 1 saat önce

    Pazar günü olsunm

Yorum Yap