'Ahbaplar Suç Örgütü' soruşturması kapsamında, Ahbap Derneğine kayyum atandı. İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği, derneğin mal varlığı değerlerinin yönetimi için Avukat Rıdvan Can, Avukat Mustafa Göktuğ Kaya ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han’ın kayyım olarak atanmasına hükmetti.
Milyar dolarların soruşturmada sıcak gelişmeler yaşanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturması devam ediyor.
Soruşturma kapsamında başta derneğin kurucusu ve başkanı olan Haluk Levent olmak üzere çok sayıda isim tutuklandı.
ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
Dosyaya hemen hemen her gün yeni bir ünlünün ifadesi girerken sıcak bir gelişme yaşandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Ahbap Derneği'ne kayyum atandı.
FESİH SÜRECİ BAŞLATILDI
İstanbul 8. Sulh Ceza Hâkimliği; Ahbap Derneği'ne ait taşınmazların, araçların, banka hesaplarındaki nakdi varlıkların ve diğer mal varlığı değerlerinin yönetimi amacıyla Avukat Rıdvan Can, Avukat Mustafa Göktuğ Kaya ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han’ın kayyum olarak atanmasına karar verdi.
Kararda; derneğin kurucusu Haluk Levent ile bazı yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tutuklu bulunduğu, bazıları hakkında adli kontrol tedbirlerinin uygulandığı, derneğin hesapları ve mal varlıkları üzerinde tedbir bulunduğu ve fesih sürecinin başlatıldığı belirtildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.