Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​Besle kargayı oysun gözünü

08 Ocak 2015

Küfür dünyasının bütün gayretleriyle müslümanlara kurduğu tuzaklardan birine daha şahit olmuş bulunuyoruz. Aslında bunu gerçek adı “HAÇLI SALDIRILARIDIR”

Hatırlanacağı üzere 2001 yılında Amerika’da “Dünya Ticaret Merkezi” nin bulunduğu ikiz kulelere uçaklarla saldırılmış, binalar yerle bir olurken takriben 5000 kişi ölmüştü.

İkiz Kule saldırıları ile birlikte dünyada yeni bir dönem başlıyordu. Bunun adı o zamanki Amerikan Başkanının ağzıyla “Modern Haçlı Seferleri” idi. Bu seferlerin sebebi olarak da “İSLAMOFOBİ” gösteriliyordu.

Dünyanın her yerinde müthiş bir İslâm düşmanlığı propoğandası yapılarak, müslümanların terörist ve insanlığın huzurunu bozacak her türlü şerrin kaynağı oldukları anlatılıyordu.. Neticede bir isim de konulmuştu. Bunun adı “İslâmî Terör” dü.

Batısıyla, doğusuyla bütün dünya milletleri aslında müslümanların terörist olamayacaklarını çok iyi biliyor olmalarına rağmen, hakim güçler İslâmî Terör dayatmasını kısmen insanlığa kabul ettirdiler.

Müslümanların insanlığa hükmettikleri dönemlerde, her yerde adâlet ve hoşgörü hakim olmuştu. Ne zaman ki müslümanlar güç ve iktidarlarını kaybettiler, işte insanlık o zaman belasını buldu. Güçlü olanlar yeryüzünü hep kana buladılar. Mesela; Dünya savaşlarını müslümanlar çıkarmadı. O zamanlar güç ve hâkimiyeti ellerinde bulunduran “Faşist Hristiyan Milletler” olan Almanya, Fransa, İngiltere, Amerika ve Rusya, daha sonra da diğer Avrupa Devletleri ile Japonya dünyayı kana buladılar. 10 milyonlarca insanın ölmesine sebep oldular ve dünyayı yaşanamaz hale getirdiler. Bu milletlerin tarihleri de hep kanla dolu. Bu kirli geçmişlerini ve günümüzdeki alçaklıklarını ört bas etmek için hedef saptırıp, müslümanları günah keçisi yapmaya çalışıyorlar. Önce kurguluyorlar, sonra da uyguluyorlar. Ne yazık ki bazı müslümanlar da gafletlerinin sonucu tavırlarıyla haçlıların propoğandalarına prim vermektedirler.

Ruslara karşı Amerika’nın desteklediği Afgan ve Çeçen müslümanları o zamanlar “Mücahid” idiler. Ne zaman ki; kendilerini Amerika’nın kullandığını anlayıp, silahlarını Amerika ve Avrupa’ya çevirdiler, işte o zaman terörist oldular. Yani haçlı dünyası çıkarlarına hizmet eden müslümanlara mücâhid, karşı gelenlere ise terörist damgası vurmakta çok pervasız davranmaktadır.

Arap Baharı olarak nitelendirilen ve daha sonra bunun da bir haçlı oyunu olduğu çabuk anlaşılan ayaklanmalarla gözden düşen liderler yine müslüman kanı dökülerek al aşağı edilmiş, göstermelik sahte seçimlerle güya müslüman halklar Mısır, Tunus, Libya gibi kendi idarecilerini seçmişlerdi. Daha sonra tekrar yeni darbelerle ve müslüman kanı dökülerek iktidarlar değişti. Haçlılar hep bir taşla iki kuş vurmayı başardılar. Kaybeden hep müslümanlar oldu. Oyun Türkiye sınırlarına kadar geldikten sonra anlaşıldı. Yani Suriye de sözde karıştı ve Türkiye’den müdahale etmesi istendi. Allâh’tan idarecilerimiz uyanık davrandılar da bu tuzağa düşülmedi. Yoksa bir oldu bitti ile güzel ülkemiz de kan gölüne dönecek ve belki de “SEVR ANTLAŞMASI” ile yok edilmek istenen vatanımız elden gidecekti.

Dünya’ya demokrasi götürüyoruz yalanlarıyla ve özellikle petrol rezervlerinin bol olduğu “IRAK” başta olmak üzere müslüman ülkelerde katliamlar yapan haçlı ittifakı, geride hep anarşi ve kargaşa bırakmıştır. Kendi uşaklığını yapacak sözde liderlerle ki bunlar asrımızın müslümanlarının firavunlarıdır, bunlarla islam ülkelerini sömürgeleştirmişler ve bu melânetlerine devam etmektedirler.

Yapılan işgaller sonucunda kaybedecek hiçbir şeyi olmayan müslümanlar da kendilerine göre bir çok haklı gerekçelerle silaha sarılmış ve haçlı köpeklerine göre terörist olmuşlardır. Meseleye bir de bu açıdan bakmak lazım. Her şeyini kaybeden müslüman ve buna sebep olan kâfir. Irzı, namusu pâyimâl olmuş, bütün sevdiklerini kaybetmiş bir kitle var ortada. Elbette intikam almak insanın fıtratında var olan bir duygu.

Müslüman terörist olmaz derken, islâmî kimlik sahibi olduğu halde kan dökenlerin bu hale nasıl geldiklerini de çok iyi düşünmek gerekir. Bunun tek sebebi haçlı oyunlarıdır.

Libya’yı sömüren Fransız alçakları, Kaddâfî rejimini yıkarken o zamanın Fransa Cumhurbaşkanı olan Sarkozy kafiri de modern haçlı seferlerinin başladığından söz ediyordu. Şu halde meseleye nereden bakarsak bakalım. Günümüzün dünya terörizmi hep haçlı ürünüdür.

Müslümanlara özellikle Türkiye’ye karşı hep terörü destekleyen Başta Fransa ve Almanya olmak üzere haçlılardır. Dün Ermeni terörü, bugün PKK terörü ve onlara göre IŞİD vs. hep kendilerinin eseridir. Bunu anlamak çok kolay. Mesela: İkiz kulelerde uçakların saldırısı sırasında en az 50 bin kişinin bulunması gerekirken sadece 5 bin kişi ölüyor. Bunlar arasında hiç yahûdînin bulunmaması da çok önemli. Nasıl olur da dünya ticaretini ellerinde tutan yahûdîlerden kimse o saldırı sırasında orada bulunmaz.

Fransa’daki durum da aynı. Sözde Hz. Muhammed (SAV) hakkında hakaretâmiz karikatürler yapan bir derginin merkezine yaylım ateşi açılıyor. İkisi polis, 12 kişi ölüyor ve saldırganlar ellerini kollarını sallayarak, rahat tavırlarla kaçıyorlar. Bu tamamen bir aldatmacadır. Müslümanlara saldırmak için bir bahanedir. Daha doğrusu üretilmiş bir sebeptir.

Meseleye bir de tersinden bakacak olursak şöyle dememiz daha çok mantıklı. Bu kadar terörize olmuş devletler, ektiklerini biçiyorlar. Yani terörü besleyip, destekleyenler ektiklerini biçiyorlar. Bu konuya ışık tutan atasözümüz ne güzel oturuyor.

“Besle kargayı, oysun gözünü.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English