Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​15 Temmuz İşgal Girişimi Devam Ediyor

15 Temmuz 2019
Aradan çabukça üç yıl geçti. 2016 yılının 15 Temmuz akşamından başlayıp gece yarısı bastırılan kalkışma ve fiilî işgal girişiminin üçüncü yılına geldik. Allâh'a (CC) sonsuz şükürler olsun, O'nun yardım ve inayetiyle kalkışma püskürtüldü. Etkileri ise geçmiş değil, geçecek gibi de görünmüyor.

Tanzîmât döneminden beri sözde aydın, ilerici geçinen, aslında mukaddesat düşmanlığından başka hiçbir özelliği olmayan ihanet şebekelerinin zaman zaman kalkışmaları olmuş ve çok büyük felaketler yaşanmıştır. Dünya'ya hakim bir imparatorluk ve İslam birliğini temsil eden Hilâfet yıkılmıştır. Elde kalan küçücük vatan toprağında da satılmış hainlerin darbeleriyle necip milletimiz hep sıkıntı yaşamıştır.

15 Temmuz'u diğerlerinden farklı kılan özellik, milletin hayru hasenatlarıyla palazlanıp, insanları Allâh ile aldatanların kalkışması olmuştur. Kendi ikballeri için dini değerleri tahrif ederek güçlenen şer örgütü, ülkeyi tamamen ele geçirip Haçlı Siyonizmi'nin güdümüne girmek üzere ayaklanmıştır. Çünkü ihanet sonrası kaçan hainlerin sığındıkları efendilerinin diyarından yaptıkları açıklamalardan bu acı gerçeği anlıyoruz.

Îran'vârî bir özentiyle önce kainat şeytanı efendilerine sığınıyor. Sonra da Humeynî benzeri içerdeki âvânelerini ABD'den yönetiyordu. Belli kıvama geldikten sonra da emir verilmişti. Ülke teslim alınacak. Şeytan başa geçecek ve büyük katliamlar yaşanacaktı. Sonrasında ise Siyonizm'in güdümünde bir manda devleti kurulacak ve büyük İsrâil projesi gerçekleşecekti. Ümmet ise tamamen pasifize edilecek, Haçlı Siyonizmi'ne köle yapılacaktı.

İnsanları Allâh (CC) ile aldatanlar hiçbir zaman başarıya ulaşamamışlardır. Sadece Allâh (CC) biraz mühlet vermiş, sonra de rezil etmiştir. İlâhî irade hep böyle tecelli etmiş ve şöyle buyurulmuştur:

"Onlara mühlet veriyorum. Şüphesiz benim tuzağım sağlamdır.” (Kalem 68/45)

Açıktan darbe ve işgal girişimi ile başarıya ulaşamayan şer güçleri bu sefer sinsi planlarıyla asla teşebbüslerinden vazgeçmeyeceklerini göstermişlerdir. Son zamanlarda sıkça gündeme gelen LGBT, eşcinsellik, cinsiyet eşitliği gibi Allâh'ın (CC) lânetlediği ahlaksızlıklarla milletin huzurunu bozmak hedeflenmiştir.

Kalkışma ve işgal girişimi sonrası bilinçli bir şekilde Devlete sızmış kriptolar tarafından iki yüz bine yakın kişi işinden, aşından edilmiş olup potansiyel bir kitle oluşturulup halk birbirine düşürülmek istenmektedir. Bu mağdurların yakınları da hesaba katıldığında neredeyse iki milyonluk bir kitle devlete küstürülmeye çalışılmaktadır. Hedef aynı. Uygun zaman ve zemin bulunduğunda muhalefet partileri de kullanılarak önce mevcut hükümeti devirmek, ardından devleti ele geçirmek. Burada devlete düşen mağdurların haklarını iade ederek mevcut oyunu bozmaktır. Asıl kriptoların halen devletin kilit noktalarında olduğundan milletin şüphesi yoktur. En azından öyle görülmektedir. Zaman ise hainler lehine hızla akıp gitmektedir.

Müslümanların örnek alacakları tek rehberi vardır. O da Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (SAV)'dır. Dini kaynağı ise Kur'ân ve sünnettir. Hangi fırka, hizip, tarikat ana kaynağı bırakıp başka efendi ve kitaplara çağırıyorsa kesinlikle etkisizleştirilmelidir.

Fetö fitnesinden sonra hangi grup veya fırka İmam Hatip Liselerini, İlahiyat Fakültelerini hedef alıp, bunlar kapatılsın diyorsa, kesinlikle millet için potansiyel tehlikedir ve derhal faaliyetlerine son verilmelidir. Çünkü bu tür oluşumların karşısında gerçek din eğitim ve öğretimi yapıldığı için, çıkarlarına dokunanlar karşı çıkmaktadırlar. İstedikleri gibi dini tahrif edememenin sıkıntısını yaşamaktadırlar. Eksikleriyle beraber devlet mutlaka İmam Hatip ve İlahiyat eğitimine önem vermelidir. Zira potansiyel Fetövârî gruplar pusuda beklemektedir. Milleti hayru hasenat edebiyatıyla sömürüp, sadece kendilerinin Müslüman olduğunu sananlara mutlaka engel olunmalıdır. Yoksa ülkemiz yeni kalkışmalara gebedir.

Darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbelere geldik. 15 Temmuz kalkışma ve işgal girişimi ezanlarla, selâlarla susturuldu. Bu gücü veren Rabbimize sonsuz hamdü senâlar olsun. Kalkışma ve işgal girişiminin her yıldönümü de aynı şekilde yâd edilmelidir.

Son zamanlarda duymaya başladığımız sözde sanatçılar çağırılıp konserler verilecekmiş. Böyle bir tavır da ihanetle eşdeğerdir. Zira konser vereceği söylenen sözde sanatçı, özde darbe taraftarlarının milletin karşısına çıkarılması, en azından milletle alay etmektir. Burada devlete ve millete düşen kutlama şekli yine ezanlar, selâlar, mevlid programları ve şehitlerimiz için okunacak hatimler olmalıdır.

Her an bir darbe ve işgal girişimi olacakmış gibi milleti uyanık tutacak programlarla, geçmişten günümüze içimiz ve dışımızdaki hainlerin verdiği zararlar ve felaketler anlatılarak zihinlere kazınmalıdır.

Bu cennet vatanı ve ehli İslam'ı yok etmek için düşman hiç durmadı, durmayacaktır. Şu kadar milyon Müslüman'ın katledilmiş olması kafirin umurunda değildir. Avrupa'nın ortasında, İspanya'da Yedi yüz yılı aşkın hüküm süren Endülüs İslâm Devletini nasıl yok ettilerse, Anadolu'yu da yok etmek için hiç tereddüt etmeyeceklerdir. Üstelik onlara hizmet edecek bir sürü hain de içimizde mevcuttur.

Allâh (CC) milletimiz ve tüm ümmete 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Yasin

    Muhammet ummetinin Dini kaynağı ise Kurân ve sünnettir. Hangi fırka, hizip, tarikat ana kaynağı bırakıp başka efendi ve kitaplara çağırıyorsa kesinlikle etkisizleştirilmelidir.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English