Son Dakika Haberler

Konyaspor'da iki yıldız adayına yatırım

Eklenme Tarihi: 09.01.2021 - 14:02 , Son Güncellenme: 09.01.2021- 14:08

Kısa ve uzun vadede takıma katkı yapacak oyuncuları kulüp bütçesini de düşünerek takıma kazandırmayı amaçlayan Konyaspor yönetimi, iki yıldız aday ile masaya oturuyor. Yeşil beyazlıların gündemdeki isimler ise Barış Ekincier ve Ertuğrul Teksen.

Konyaspor’da iki yıldız adayına yatırım
Almanya Budesliga 2'de Bochum forması giyen 21 yaşındaki Barış Ekincier pazar günü Konya'ya gelecek. Genç oyuncu yapılacak görüşmelerin ardından uzun süreli sözleşme imzalanması bekleniyor.

Türkiye ve Azerbaycan pasaportlu gurbetçi oyuncu her iki kanatta ve forvet arkasında forma giyebiliyor. İki ayağını da etkili kullanabilen Barış Ekincier, profesyonel kariyerinde bugüne kadar oynadığı 79 maçta 13 gol attı, 5 te asist yaptı. Genç oyuncu, Azerbaycan U21 Milli Takımında da 12 maçta 4 golü bulunuyor.

Konyaspor yönetimi, son olarak Danimarka Superligaen takımlarından Lyngby forması giyen gurbetçi futbolcu Ertuğrul Teksen ile de uzun süreli sözleşme imzalamayı planlıyor.

1,85 boyunda ve 21 yaşında olan futbolcu alternatif forvet olarak kadroya dahil edilecek. Kanat ve forvet arkası olarak ta görev yapabilen Ertuğrul Teksen, 71 maçta attığı 22 golle dikkatleri üzerine çekti. Türkiye U16 Milli Takımında da 5 maçta forma giyen genç yıldız adayı, 1 gol attı.

İki futbolcununda yarın Konya'ya gelmesi bekleniyor. 

Mehmet Koç

Kaynak: