Konyaspor’un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Oktay Erkek, altyapı futbolcu seçmelerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, 6 genç oyuncunun A takımın ilk etap Konya kampına katılacağını açıkladı.
Konyaspor’da altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Konyaspor’un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Oktay Erkek, KONTV’ye yaptığı özel açıklamalarda hem futbolcu seçmelerine gösterilen ilgiyi hem de A takıma yükselme yolunda önemli fırsat yakalayan genç oyuncuları değerlendirdi.
“Konyaspor’a olan inancı gösteriyor”
Altyapı futbolcu seçmelerine yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Oktay Erkek, başvuru sayısının 700’e yaklaştığını söyledi. Erkek, sadece Konya’dan değil farklı şehirlerden de başvuruların olduğunu belirterek, “Bu kadar çok ilgi görmesi bizleri sevindiriyor. Çünkü bu Konyaspor’un başarısını ve Konyaspor’a olan inancı gösteriyor” dedi.
“Konyaspor kampına 6 oyuncu gönderdik”
Konyaspor A takımının ilk etap Konya kampına altyapıdan 6 oyuncunun katılacağını açıklayan Erkek, bu sürecin altyapı adına önemli bir başarı olduğunu vurguladı. Erkek, “Geçmişe baktığımız zaman, A takım nezdinde en fazla oyuncu gönderdiğimiz süreçlerden birisini yaşıyoruz. 6 oyuncumuz ilk etap Konya kampında kendisini göstererek A takımda tutunmaya çalışacak” ifadelerini kullandı.
“O heyecan görmeye değer”
Konyaspor Akademi’nin tesisleşme sürecine de değinen Oktay Erkek, A takımın yeni tesislere geçmesinin ardından diğer binanın altyapıya ayrıldığını söyledi. A takım ile altyapının aynı bölgede bulunmasının genç oyuncular üzerinde olumlu etki oluşturacağını belirten Erkek, “Şimdiden bile çocuklardaki o heyecan görülmeye değer” diye konuştu.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.