Son Dakika Haberler

​Eşsiz Isıtma Teknolojisi Isıtmax


Yerden ısıtma ile evinizin estetiğine katkı sağlayan ve sizi sıcak tutan tüm yaşam alanları için bir Isıtmax çözümümüz var. Isıtmanın yarattığı hoş, havalı, sıcaklık hissinin insanları rahat ve konforlu hale getirmesini sağlamak için harika seçimler sunulur. Özel olarak geliştirilmiş termostat kontrolleri ile, enerji veya maliyet israfı yapmamak için odalarınızı tam olarak kullanmanız gerektiği anda ısıtabilirsiniz.

Hamam Isıtma Sistemlerinde Marka!

Hamam ısıtma sistemleri konut/ villa ya da otel gibi tesisler için hazırlanır. 1995 yılından bu yana ıslak zeminlerin altına ısıtma için sistem döşeyen Isıtmax ısıtma şiltesi ve kablolardan gücünü alır.

Merkezi ısıtma adımının atılması için üstün teknolojik donanımlardan birine ihtiyacınız olacaktır; yerden ısıtma kablosu, yerden ısıtma şiltesi…

Sunulan bu teknolojik donanım sayesinde hem enerjiden tasarruf etmek hem de ısıtma konusunda yaşanan tüm sıkıntıları ortadan kaldırmak sizin için çok daha kolay olacak! Türk kültürü ve temizlik denildiği zaman akla ilk olarak gelen seçeneklerin başında hamam bulunuyor. Hamam deneyiminin çok daha güveniliri ve tasarruflu bir hal alması için bu yeni nesil yerden ısıtma sistemlerinden istifade edin!

Rampa Isıtma Avantajları Nelerdir?

Rampa ısıtma sistemlerinin en temel amacı yollarda meydana gelen kazaların minimum seviyeye indirilmesidir. Bu şekilde yolda kar birikimi ya da buzlanmanın önüne geçilmektedir. Geçmiş senelerde sadece birkaç firma tarafından fahiş fiyatlara yapılan bu ısıtma sistemleri artık Isıtmax aracılığı ile sorunsuz bir biçimde uygulanmaya devam etmektedir.

Çatı ısıtma sistemlerinde de aynı şekilde ana amaç kar birikiminin ve çatının bu sebep ile zarar görmesinin engellenmesidir. Sunulan hizmet maddi bakımdan uzun vadede kar sağlayacaktır.
 

Anında Yetkililer ile İletişim Kurun!

Endüstriyel ısıtma tesis, lojistik depolar için esnek, güvenilir ve dayanıklı olmalıdır. Bu nedenle firmanızı ısıtırken Isıtmax’ın tavan ısıtması, don kontrolü projelerine güvenmelisiniz. Isıtmax sayesinde ısıtma sistemlerinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip güçlü bir uzmana sahipsiniz. İş merkezlerinizi güvenilir bir şekilde planlayabilir, en yüksek kalitede size özel ürünler üretebilir, mevcut mülklere veya yeni binalara hızlı ve temiz bir şekilde kurulum yapabilirler!
Isıtmax ile önce mekânı sonra kalpleri ısıtma zamanı!
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English