Son Dakika Haberler

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ilçe protokolü 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi.

Şehit ve Gazi aileleri onuruna yemek
Seydişehir Belediyesi tarafından şehit ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, misafirlerle tek tek ilgilenerek karanfil hediye etti.

Kendilerini her yıl hatırlayan ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, “Başkanımız sağ olsun her zaman yanımızda. Bir isteğimiz olduğu zaman destek ve yardımlarını esirgemiyor. Ben şehit ve gazi ailelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Tarihte öyle anlar vardır ki,  dünyanın azınlık gibi gördüklerimizin dünyanın süper güçlerine çoğunluklara galip geldiğini olaydır diyen Başkan Tutal, ”Biz bunu Bedir'de, Malazgirt’te görüyoruz. Biz Bunu kutladığımız Çanakkale Zaferinde görüyoruz. Çanakkale mananın maddeye galip geldiği adına türküler yazdığımız artık okulların mezun vermediği ve 253 Bin gencimizin şehit olduğu, tarihte örneğine rastlanmayan bir mücadele, bir zaferdir” ifadelerini kullandı. 
Başkan Tutal, “sivili, askeri ve polisiyle 15 Temmuz’da zafer elde ettiğimizi bu ülkeyi Başkan komutanımız olmak üzere bu ülkeyi uçurumun eşiğinden nasıl döndürdüğümüz gördük.  Dünya hayatından sonra, bir ahiret hayatı vardır. Bu ahiret hayatında Peygamberlerden sonra ikinci makam şehitlerin olacaktır. Bu müjde Peygamberimiz tarafından bizlere iletilmiştir.  İman, bilek ve kudret noktasında biz bu ilkelerden vazgeçmediğimiz sürece bu cennet mekan vatanımızı kimseye böldürtmeyeceğiz. Yeter ki biz bu duygularla yaşamaya devam edelim, bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam etsin. Böylesi anlamlı ve mübarek gecemizde Berat Kandilimizi kutluyor, tekrardan başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehitlerimizin aziz hatıraları olan ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi. 

Her ne olursa olsun, bu millet bu güne gelmek için çok bedeller ödedi diyen Kaymakam Deniz Pişkin, “bugüne kadar millet olarak çok büyük badireler atlattık. Bu güzelim Anadolu toprakları bizden başkasına yar olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bu kimin sayesinde vatanımız ve milletimiz canını seve seve feda eden şehitlerimiz sayesindedir. Sizler bizim başımızın tacısınız. Bizler, “bizim çocuklarımız annesiz de büyür, ama vatansız büyüyemez” diyen Nene Hatun’un torunlarıyız. Bizler burada olduğumuz sürece bu mukaddesatı, bu maneviyatı söndürmediğimiz sürece herkesin hevesi kursağında kalacaktır.  Böylesi bir anlamlı günde bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu. 

Yemeğe, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Şafak Çuhadar, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yerine getiren Mehmetçikler, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English