Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Narin davası: Avukatlar birbirine girdi! "Narin giderken katilini avucunda saklamış"

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın yargılanmasına devam ediliyor. Duruşmaya 16 gün kala Güran ailesinin ve Bahtiyar'ın avukatının sosyal medyadaki tartışması canlı yayına taşındı. Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz, Güran ailesinin delilleri görmezden geldiğini dile getirip "Narin giderken katilini avucunda saklamış, hala inkar ediyorlar.” dedi.

Narin davası: Avukatlar birbirine girdi! “Narin giderken katilini avucunda saklamış“

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanıyor. 7 Kasım'da başlayan ve 3 gün süren duruşma 26 Aralık'ta tekrar başlayacak.

 

Duruşmaya sayılı günler kala, sanık avukatları sosyal medya üzerinden yeni iddialar dile getirmeye başladı. Tutuklu sanık Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ, sosyal medya hesabından Nevzat Bahtiyar’ın baldızı ile aralarındaki telefon trafiğini paylaşarak yasak aşk iddiasında bulundu.  Akdağ, “Nevzat'ın gerçekte kendi yaşamış oldukları, zihin dünyasında Salim ile Yüksel'e attığı bir iftira olarak yansımış gibi görünüyor." dedi.CANLI YAYINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Bugün ise Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz ve Enes Güran’ın avukatı Mustafa Demir, ilk kez bir televizyonda canlı yayında karşı karşıya geldi. Nevzat Bahtiyar hakkında gündeme gelen yasak aşk iddiasını konuşmak üzere yayına bağlanan Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, iddiaları yalanladı ve Güran Ailesi’nin avukatları aracılığıyla bu iddiaların ortaya atıldığını öne sürdü.Bunun üzerine yayına bağlanan Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın avukatı Mustafa Demir böyle söylentilerin sadece basına malzeme vermeye yaradığını söyledi ve gerçeklerin konuşulması gerektiğini ifade etti.Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Eryılmaz ise “Ben buna ancak gülerim, en başından beri gerçekleri gizleyen sizsiniz. Delilleri kararttınız, yalan söylediniz, devlet kurumlarına bile işkence iftiraları attınız." diyerek karşılık verdi."KONUŞTUKÇA BATIYORSUNUZ"
Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Eryılmaz; avukat Mustafa Demir’e, Narin cinayeti davasıyla ilgili gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan tek kişinin müvekkili Bahtiyar olduğunu, Güran Ailesi’nin tamamının en başından beri üç maymunu oynadığını dile getirdi.Eryılmaz, "Konuştukça batıyorsunuz. 3 aydır sadece onlar konuşuyor. 15 gündür Nevzat konuşmaya başlayınca da rahatsız oldular. Çünkü kamuoyu gerçekleri öğrenmeye başladı." dedi. Avukat Eryılmaz Güran Ailesi’nin toplanarak köyün çobanı Ahmet Akgün’ü sorgulayıp hırpaladığı anları hatırlatıp “O çobana yaptığınız diğer tanıklara yaptıklarınızın göstergesiydi. İfadeleri böyle değiştirttiniz." diyerek yeni bir iddiada bulundu."SANKİ CENAZE EVİ DEĞİL DÜĞÜN EVİ" 
Avukat Eryılmaz, Güran Ailesi’nin Enes Güran’la cezaevinde yaptıkları keyifli sohbeti de eleştirip “3 ay önce çocuklarının cenazesini bulmuş bir aile kahkahalarla gülüyordu. Kim daha rahat yaşıyor bu dünyada, biz mi medyayı yönlendirmeye çalışıyoruz?” diyerek tepki gösterdi.

 

 

 

 

 


Kaynak: İHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (5)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • DA
    Durmuş Ali DOĞAN
    44 gün önce

    Minicik masum kızımız Narin Güran cinayetinde adalet kör olmamalıdır; ve adaletin kestiği parmak acımamalıdır. Eğer Nuran Güran kızımızın bir hiç üğruna harcandığı davayı sürüncemeye bırakırsak; bu durum Yüce Allah'ımızın gücüne gider. Bu davada adaletin gerçekleşmesini Allaha bırakmayalım. Yüce Allahımızın adaleti elim ve feci olur; ya değilse bu olayda kurunun yanında yaşlar da yanar.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • AG
    ALİ GÜLEÇ
    44 gün önce

    Allah korusun bu olay Konya'da olsaydı; devlet bütün aileyi kodese tıkardı. Zaten ailenin bütün ferdleri bu olayda şüpheli durumundadır. Bunların hepisi insanlık sınavında sınıfta kalmışlardır. Kentimizde komşularını öldüren bir katilin (olayı bir kişi işlemesine rağmen) olayda dahli var diyerek; bütün aile ferdlerini kodese tıkmışlardı. Hani sen onun avukatı mısın? derler ya! Türkiyemizde hepimiz bu menfur olayın avukatı olmuşuzdur. İşte bu davada avukatlar adeta tecrübelerini göstermişler.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • T
    T.Y
    44 gün önce

    Bu Anne Ağlamıyor !!! Bence anne ve Amca

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • A
    ahmet
    44 gün önce

    verilecek ceza belli idam

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • B
    Bozkırlı
    45 gün önce

    Bu ülkede ADALET var mı????????????

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”