Seydişehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla kurban bağışı kampanyası başlattı. Günlük yaklaşık 400 kişiye sıcak yemek ulaştıran Aşevi’ne hayırseverler, belediyenin resmi hesaplarında paylaşılan IBAN üzerinden nakdi bağışta bulunabilecek.
Seydişehir Belediyesi, her gün yaklaşık 400 ihtiyaç sahibine umut olan Aşevi’nde kullanılmak üzere, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.
Seydişehir Belediyesi’nin öz bütçesi ve hayırseverlerin katkılarıyla ilçede önemli bir sosyal yardım merkezi haline gelen Aşevi, yılın 12 ayı boyunca yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul ailelere sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.
Vatandaşlar bağış yapabilecek
Kurban bağışı kampanyası kapsamında, Seydişehir Belediyesi Toplum Destek Merkezi (TODEM) ile yürütülen çalışma doğrultusunda Aşevi’ne destek olmak isteyen vatandaşlar, belediyenin resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan IBAN numarası üzerinden bağış yapabilecek. Ayrıca ayni yardımlar, Seydişehir Belediyesi Millet Bahçesi içerisinde bulunan Aşevi’ne doğrudan teslim edilebilecek.
"Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz"
Konuyla ilgili açıklama yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, "Belediyemizin öz bütçesinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da güçlenen aşevimize, bu Kurban Bayramında da “Kurban Paylaşmaktır” diyerek hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yıl 16.000 TL olarak belirlenen hisse bedeli ile birlikte hayırsever vatandaşlarımız nakdi yardımları için belediyemizin web sitesi ile resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan yardım hesaplarından yardımda bulunabilirler. Ayni yardımlar için de belediyemizin aşevi merkezi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ayni yardımlarını ulaştırarak her gün 2 öğün 3 çeşit yemek dağıtılan 400 ihtiyaç sahibimizin hayır duasını alabilirler. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları şimdiden kabul ve hayırlı eylesin" dedi. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Belediyenin görevi, ekonomik arsa, konut, işyeri , ulaşim için altyapi sistem kurmaktir, rant a engel olmaktir. Tam tersine bunlari korukleyen belediyeler sonra kafe acan, et , ekmek yardimi yapan dernege donusuyorlar
Kurban bağışıyla aşevinde yemek verilecek ise kurban yerine ancak tavuk bulurlar.??????
Yorum Yap
Yağışlı sistem yeni haftada da etkisini sürdürecek
Dron destekli büyük operasyon! 1'i polis 7 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı'nı kabul etti
17 yaşındaki komşusu tarafından bıçaklanan Muhammed hayatını kaybetti
Barış yemeği öncesi iki aile arasında silahlı kavga! 2'si kardeş 3 ölü
Öldürüldükten sonra cesedi yakılan Kübra toprağa verildi
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye ziyaret! Konyaspor’un geleceği ele alındı
Konya'da borç kavgası cinayetle bitti! Yeniden Refah Partili isim hayatını kaybetti
Konya'da manevi atmosferde büyük final: Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması tamamlandı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Konya'ya geliyor
Konya'da kayıp alarmı! Aracı Mavi Boğaz Köprüsü’nde bulundu: AFAD ve Jandarma bölgede
Başkan Mustafa Kavuş gençlere seslendi: Güçlü, inançlı gençlik çağları değiştirir