DOLAR : 46,038₺
EURO : 53,532₺
STERLİN : 62,036₺
GRAM : 6.738₺
ÇEYREK : 11.045₺
CUMHURİYET : 43.681₺
GREMSE : 109.034₺
Güncel

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Adayı Kemal Tekin Yunak ve Çeltik’te üreticilerle buluştu

Eklenme: 02.04.2026 - 11:20

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nde 25 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Kemal Tekin ve yönetimi sahadaki temaslarını yoğunlaştırdı.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Adayı Kemal Tekin Yunak ve Çeltik’te üreticilerle buluştu
Reklam alanı

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkan adayı Kemal Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ilçe sürdürdükleri ziyaret programları kapsamında üreticilerle ve bölgedeki önemli kurum temsilcileriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Bu kapsamda Yunak ilçesinde besicilerle buluşan Kemal Tekin ve yönetimi, üreticilerin talep, beklenti ve sektörle ilgili sorunlarını yerinde dinleyerek verimli istişarelerde bulundu. Samimi gerçekleşen buluşmalarda, besicilerle birebir görüşmeler yapılarak çözüm odaklı değerlendirmeler gerçekleştirildi.
Yunak ziyaretinin ardından Çeltik Belediye Başkanı Sayın Ali Meşe ile Çeltik Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Hüseyin Akçalık da ziyaret edildi. Görüşmede bölge hayvancılığı, üreticilerin yaşadığı sorunlar ve kırmızı et sektörünün geleceğine yönelik konular ele alındı.
Kemal Tekin, seçim sürecinde saha ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirterek, yalnızca seçim döneminde değil, seçim sonrasında da besicilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Sahada gördükleri ilgi ve destekten memnuniyet duyduklarını dile getiren Tekin, çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap