DOLAR : 45,980₺
EURO : 53,459₺
STERLİN : 61,967₺
GRAM : 6.753₺
ÇEYREK : 11.070₺
CUMHURİYET : 43.780₺
GREMSE : 109.281₺
3.Sayfa

Konya’da 74 yaşındaki alzheimer hastası 108 gündür kayıp!

Eklenme: 30.05.2026 - 20:23

Konya’nın Hadim ilçesinde yaşayan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Mevlüt Aybattı’dan 108 gündür haber alınamıyor.

Konya’da 74 yaşındaki alzheimer hastası 108 gündür kayıp!
Reklam alanı

Hadim ilçesine bağlı Dedemli Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Mevlüt Aybattı’dan 11 Şubat 2026’dan bu yana haber alınamıyor. 

108 GÜNDÜR KAYIP! 
Yaşlı adamın bulunması için bölgede jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından arama çalışması yürütülüyor.

Ekipler, Dedemli Mahallesi çevresinin yanı sıra kırsal alanları, ormanlık bölgeleri, dere yataklarını ve su altı noktalarını kontrol ediyor. Kaybolmasının üzerinden 108 gün geçmesine rağmen Aybattı’ya ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap