Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsünde hayatını kaybeden 8 kişinin kimlikleri belli oldu. Feci kazanın en acı detayı ise 9 aylık Eyüp Miraç Şen’in babasının kucağında yaşamını yitirmesi oldu.
Kaza, Denizli-Aydın Otoyolu’nun Sarayköy ilçesi Tırkaz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir-Antalya ekspres seferini yapan Mustafa Fevzi Mertun idaresindeki Pamukkale Turizm’e ait yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.
Çarpmanın ardından otobüs kısa sürede alevlere teslim oldu. Kazada kaptan şoför Mustafa Fevzi Mertun ile birlikte 7 yolcu hayatını kaybederken, 33 yolcu da yaralandı.

Babasının kucağında hayatını kaybetti
Kurban Bayramı tatilinin son gününde yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Denizli Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.
Yapılan ilk belirlemelere göre kazada yaşamını yitirenlerin; 50 yaşındaki kaptan şoför Mustafa Fevzi Mertun, Merve Erik, Hayriye Arıkan, Civan Şen, Civan Şen’in 9 aylık oğlu Eyüp Miraç Şen, Zehra Eyiol, Fatma Kartal ve Kırgız uyruklu Gültilay Bığa olduğu belirlendi.
Kazanın en küçük kurbanı olan 9 aylık Eyüp Miraç Şen’in, babasının kucağında hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı detay, kazanın ardından yürekleri bir kez daha dağladı.
Feci kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.