Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton Bomonti Otel'de TRT World Forum'a katılacak, Vahdettin Köşkü'nde Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile görüşecek. Görüşmenin ardından mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenleyecek Erdoğan, Radev onuruna akşam yemeği verecek.


(İstanbul/11.00/15.00/16.00/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)




YASAMA YÜRÜTME SİYASET


1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Halk Eğitim Merkezi'nde "Geçmişten Günümüze Türk Kadını Resim Sergisi" açılışına ve panele katılacak.


(Kastamonu/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı'na iştirak edecek.


(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


3- AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Leyla Şahin Usta, parti genel merkezinde, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca hazırlanan "Uluslararası Medyada Ülkelerin İnsan Hakları İhlalleri 2021 Raporu"na ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.


(Ankara/10.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)


4- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin genel merkezinde basın toplantısı yapacak.


(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


5- TBMM'den


- Genel Kurulda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçeleri ele alınacak.


- Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda, Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek.


(TBMM/11.00/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)




DÜNYA DİPLOMASİ


1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenecek "Girişimci ve İnsani Türk Dış Politikası" başlıklı konferansta konuşacak.


(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)




GÜNCEL


1- YÖK Başkanı Erol Özvar, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Anadolu Üniversiteler Birliği Üst Kurul Toplantısı'na katılacak.


(Sivas/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)




SPOR


1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Strateji Arama Çalıştayı'na katılacak, Safahat Kız Yurdu'nu ziyaret edecek ve antrenörlerle buluşacak.


(Burdur/14.00/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final mücadelesi başlayacak; Hırvatistan-Brezilya ve Hollanda-Arjantin maçları yapılacak.


(Doha/18.00/Al Daayen/22.00) (Fotoğraflı)


3- Spor Toto 1. Lig'de 17. hafta, Yılport Samsunspor-Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak.


(Samsun/20.00) (Fotoğraflı)


4- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Litvanya'nın Zalgiris takımıyla karşı karşıya gelecek.


(Kaunas/21.00) (Fotoğraflı)


5- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftası Manisa Büyükşehir Belediyespor-Darüşşafaka maçıyla başlayacak.


(Manisa/19.00) (Fotoğraflı)


6- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftası başlayacak; Halkbank-Cizre Belediyespor, Tokat Belediye Plevne-TÜRŞAD ve Galatasaray HDI Sigorta-Altekma maçları yapılacak.


(Ankara/13.00/Tokat/14.30/İstanbul/15.00) (Fotoğraflı)




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English