AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı görevine seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı tebrik etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen de yayımladığı mesajla Başkan Altay’ı kutladı.
Özgökçen mesajında, Altay’ın bu göreve seçilmesinin Konya’nın yerel yönetimlerde ortaya koyduğu vizyonun uluslararası ölçekte takdir gördüğünün kıymetli bir göstergesi olduğunu belirtti.
Konya’nın birikiminin ve Türkiye Yüzyılı belediyecilik anlayışının dünya şehirleri nezdinde temsil edileceğini ifade eden Özgökçen, “Kadim şehrimizin birikimini, Türkiye Yüzyılı belediyecilik anlayışını ve insan odaklı hizmet vizyonunu dünya şehirleri nezdinde temsil edecek bu önemli görevin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Altay’ı gönülden tebrik eden Özgökçen, yeni görevinde üstün başarılar diledi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.