Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Konyaspor için lig yeni başladı

30 Ekim 2017
Sezon başı taraftarına verilen 5 maçlık şok ceza ile lige başlayan Konyaspor, ligin 9. Haftasına gelindiğinde 7 puan toplamış ve adeta ligin dibine demir atmıştı..
Teknik Direktör değişimi ile yepyeni bir döneme sayfa açan Konyaspor’un Osmanlıspor karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyet adeta hayat öpücüğü oldu. Bu maçla birlikte taraftar cezasını da tamamlayan Konyaspor için “lig şimdi yeni başladı” desek yeri var.. 
Haftalardır gerek taraftarına ve gerekse de galibiyete hasret kalan Konyaspor, Osmanlıspor karşısında öyle etkili ve mücadele dolu bir futbol ortaya koyamasa da, aldığı bu galibiyet çok önemli. Yeni teknik direktörü ile yeni başarılara yelken açacak olan Konyaspor, ilk yarıyı elde edebileceği en iyi sonuçlarla zararsız kapatıp, devre arasında kadrosuna ciddi anlamda takviyeler yapmalı. Çünkü hala Konyaspor forvetsiz oynamaya devam ediyor. İkinci yarıda bu kadro bu yükü çekmez. 
Taraftarın İstifa baskıları altında çalışmalarını sürdüren yönetimin devre arasında umarız iyi bir transfer politikası vardır. Sezon başı adeta transfer yapmış olmak için yaptığı transferlerin çoğu tepki topladı. 15’i aşkın gelen futbolcudan, bir ikisi dışında kayda değer hiç bir futbolcu yer almıyor. O kadar adamı dolduracağınıza, az ve öz transfer yapmalıydınız. Hadi bu geçti, bari hatanızı devre arasında yapacağınız transferlerle telafi edin. 
Bundan sonraki maçlarında taraftar gücünü de arkasına alacak olan Konyaspor düşme tehlikesi yaşar mı?.. Zor.. Ama iki yıldır Avrupa kupalarında adından söz ettiren yeşil beyazlı ekibin hedefi ligde kalmak değil, üst sıraları zorlamak olmalı. Çünkü Konyaspor son yıllarda hedefi olan bir takımdı. Bundan sonra da böyle olmalı. Çıta aşağıya değil, aksine daha da yükseklere çekilmeli..
Şimdiden yönetimin bilgisine not edelim dedik..

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • konyali apdi

    yarin antalya.yi yenemezsek, düstügümüzün ispatidir, zaten yenmemiz cok zorda. kemal kardesim. cok iyimser, lakin ligin en zayif halkasiyiz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
  • seyıt alı durmuş

    kemal soylu kardeşım konyaspor zaten duştu sen neyı duzelteceksın kırk tane mehmet ozdılek gelse ne olur yonetım basıretsız

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English