Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Deniz efsane olur ama…!

22 Monday 2024

Konyaspor’da Antalya beraberliğinin ardından transfer ihtiyacı iyiden iyiye kendini gösterdi. Yönetim acil bölgelere nokta transfer yapmak için çalışıyor. Hem sezonu kurtarabilmek hemde sonraki senelerde kadro genişliği açısından ince eleyip sık dokuyan yönetimin işi tabiki zor. Ara transferde alınacak oyuncuların tabiri caizse elde kalmış olması her takım için sıkıntı. Ancak Konyaspor’un sezonu kurtarma aciliyeti sebebiyle sol bek, kanatlar, 10 numara ve forvete ihtiyacı olduğu kesin. Bu bölgelere yapılacak transferlerde satın alma opsiyonuyla kiralanması bana göre en mantıklı olanı. Çünkü lige tutunursak önümüzdeki sezonlarda nasıl bir hedef belirlenecek başarı oranı nasıl en yükseğe çıkarılacak gibi hesaplamalara göre arayışlara gidilecek. Hatta benim kişisel düşüncem Afrika kupası dahil büyük organizasyonlarda bulunan isim yapmamış ( yani maddi yönü yüksek olmayan ) yaşı 22-27 aralığındaki oyuncuları şimdiden takip ederek raporlanmalı. Belirlenen oyuncular ile takımın durumuna göre ön protokol yaparak başka takımlar devreye girmeden iş bitirilmeli diye düşünüyorum. E tabi transfer sezonunda taraftarı tribüne çekecek taraftar diliyle taklacı bomba transferler de olursa bal kaymak. Ama zurnanın zırt dediği nokta ise bunlar nasıl neyle yapılacak, maddi denge nasıl kurulacak, kulüp  maddi sıkıntıdan nasıl çıkacak, bunun cevaplarınıda yüreği Konya için atan, ama bir yandanda Konya için elini cebine atan kişi, kurum, stk, siyasiler, zengin iş adamları v.b. verecekler diyerek birazda takımdan bahsetmek istiyorum. Antalya maçındaki vasatın biraz üstündeki oyun için ben ne oyunculara, ne teknik ekibe nede başkasına birşey söyleyemem, Çünkü Ömeroviç hocanın belirttiği gibi taktik, sistem çalışma fırsatları olmadı. Ama oyun anlamında göztepe galibiyetinin ardından çocuklara bir özgüven  geldiğini gözlemledim. Şimdiye kadar kazanma arzusunu görmediğim takımı Antalya maçında daha hırslı gördüm. Ama şuda bir gerçek ki aslında isim vermeyi hiç sevmem ama Soner ve Yunus olmadanda bu takım galip gelebilir. Ne demek istediğimi anlamışınızdır. Sosyal medyada görüyorum genç kaleci deniz için  herkes tek yürek, sonuna kadar katılıyorum. İyi kaleci olacak, refleksleri iyi, ama Konyaspor’un bırakın kale sahasını ceza sahasına hakim olabilecek bir kaleciye ihtiyacı var. Deniz bu konuda kendini geliştirip çizgi kalecisi durumundan çıkarsa gelecekte Konyaspor’un muslera’sı, Cordoba’sı, kısacası efsanesi olur. Onu her konuda desteklemek gerekir. Gelelim kupaya. Şimdilik ikinci planda olan bu kulvarın önceliği yok. Ağırlık lige veriliyor. Ama kupayı tamamen yok saymakta saçmalık olur. Olur da kadro genişliği olmayınca susup kenara oturmaktan başka çaremizde kalmıyor. Ancak Sahadaki onbir kişi, eşleştiğimiz Sivasspor’u Sivas’ta kupa dışına iterek kupa kahramanları olarak tarihe geçebilirler. Benden söylemesi. 
Kalın sağlıcakla. 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English