Son Dakika Haberler

Mehmet Portakal

Mehmet Portakal

​Tıpta Yeni Bir Bakış; Biosibernetik Regülasyon Terapisi (Biorezonans)

01 Saturday 2013

Vücudumuzun en önemli fonksiyonlarından biri de yeni şartlara uyum sağlama ve  kendi kendini regüle edebilme özelliğidir. Bedenimiz her an sayısız değişikliklere maruz kalarak kendi kendini ayarlamak ve adapte etmek durumda olduğundan dolayı organlarımız, hücrelerimiz; saniyede 500 trilyon biyokimyasal reaksiyonları ve insan yaşamının dengesi için gerekli olan aktiviteleri sağlıklı bir şekilde devam ettirebilme yolunda üst düzey bir iletişim içerisinde hareket ederler. Araştırmalar, bedenimizin sağlıklı bir şekilde adaptasyon ve kendi kendini onarma sürecine çok etkili olan ve yüksek verimlilik içeren Biorezonans Terapisi aracılığıyla yardımcı olacak zemini oluşturmaktadır. Bu dengenin düzgün bir iletişim aracılığıyla sağlanmasıyla bedenimiz sadece çevresel faktörlerin uyarıcı etkisine tepki vermekle kalmaz aynı zamanda vücudun "kendi kendini onarma ve iyileşme" sürecine yardımcı olur. Vücudumuzu biorezonans aracılığıyla dengelemek için gerekli olan sayısız imkanlar ve tüm organizma üzerine etkili olan biokimyasal ve biofiziksel olaylar son yıllarda daha yakından keşfedilmeye başlanmıştır. Kuantum Fiziği’ndeki gelişmeler her geçen gün enerji tıbbına da katkı sağlamaktadır.
Biorezonans, vücudumuzun fabrika ayarlarına dönmesine katkı sağlar

Biorezonans Terapisi iyileşme sürecinde vücudumuzun elektromanyetik sinyallerini kullanmak kaydı ile işlev gösterir. Hücre düzeyindeki araştırmalar DNA ve hücre zarının organizma içerisinde meydana gelen iletişimin merkezi olduklarını ve hem alıcı hem verici olarak faaliyet gösterdiklerini kanıtlamıştır. Bu merkezler düzen ve bütünlüğü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda bu etkiyi vücut dışında meydana gelen yüksek yoğunluklu elektromanyetik alanların varlığında hücre aktivitelerimizi uyumlu hale getirerek dengeyi korur. Biorezonans terapisi, organizmanın işlem kapasitesini ve hücrelerin sinyallerini normal hale getirerek vücudumuzun kendi kendini regüle etmesine katkı sağlar. Bu amaçla vücudun belirli bölgelerine elektrotlar yerleştirilir; hastanın frekansları alınır ve rahatsızlığa sebep olan frekanslar temizlenir, sağlıklı olanlar güçlendirilip vücuda geri gönderilerek vücudun kendini iyileştirme gücü uyarılır. Tedavi programları, sadece yaşanan bölgesel bir soruna odaklanmanın haricinde insanı etraflıca tüm yönleriyle bir bütün olarak ele alıp genel sağlığı hedefler.
Uygulama alanları:

Biorezonans Terapisi hayatın her safhasında farklı alanlarda ve medikal uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır.
* Vücudumuzun fizyolojik süreçlerini hedefleyen, yan etkisi olmayan yeni teknoloji ve üst düzey bir fizyoterapi yöntemidir. Hastalıkların iyileşmesi ve ağrılarda organizmanın kendi kendini iyileştirme kabiliyetini uyarır; kemik ve kas zedelenmelerinde rehabilitasyon sürecine anlamlı şekilde katkı sağlar.
*Baş ağrısı, eklem ağrısı gibi kronik hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur.
*Ameliyatlardan sonra iyileşme sürecini destekler.
*Anti-aging programlar aracılığıyla organizmanın aktivitelerini destekler, hücre fonksiyonlarının normal halde sağlıklı çalışmasını sağlar, fiziksel ve zihinsel performansı arttırır. Antioksidan ve vitaminlerin etkilerini arttırır.
*Çocukların hormonal, fiziksel, zihinsel gelişimlerini destekler, özellikle büyüme ve gelişim için önem arzeden hücre ve dokuları uyararak normal çalışmasına katkı sağlar.
*Günlük spor aktivite ve egzersiz yük kapasitesini arttırır. Fiziksel yorgunluk ve efor sonrası vücudun toparlanma sürecini kısaltır, oluşan kas ağrılarını azaltır. Skolyoz ve spor sakatlanmalarında başarıyla kullanılmaktadır.
*Fiziksel gerginliğin azaltılmasına yardımcı olur, baskılanmış duygulardan kaynaklanan fiziksel ve psikolojik problemlerin çözülmesi sağlanır, gerginlikten kaynaklanan aşırı tepkili olma halinin ortadan kalkmasına destek olur, duygusal ve zihinsel dengenin sağlanmasına yardımcı olur.
*Gün içerisinde oluşan fiziksel ve zihinsel stresin etkilerini azaltarak rahatlatır, vücuttaki blokajların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur, sorunların üstesinden gelebilme yeteneğini arttırır.
*Besinlerin daha iyi ve etkili biçimde sindirimlerini sağlar, mide-barsak sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olur. Çölyak hastalığında etkilidir.
*İdeal kilonun korunmasına destek olur, metabolizmayı düzenleyerek obezite tedavisinde kullanılır.
*Sigara ve alkol bağımlısı olanların bağımlılıklarından kurtulmalarına yardımcı olur.
*Performans ve koordinasyonu arttırarak spor, sınav ve yarışma öncesi konsantrasyonun artmasını sağlar.
*Detoks terapilerini tamamlayıcı etki gösterir, dolaşımı ve lenfatik drenajı destekler, selülit tedavisinde çok faydalıdır.
*Kısırlık ve iktidarsızlık tedavisinde destek sağlar.
*Allerji tedavilerinde ve bağırsak iltihaplanmalarında tüm dünyada başarıyla uygulanmaktadır. Biyolojik sinyalleri normale getirmektedir.
*Dinlendirici ve derin uyku düzeninin sağlanmasına yardımcı olur, uyku kalitesini arttırır, sabahları yorgun uyanan kişilerin enerjik hale gelmesine katkı sağlar. Fibromiyalji gibi kas romatizmalarının tedavisinde çok etkindir.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English