Son Dakika Haberler

Ahmet Dur

Ahmet Dur

​Mutluluk veren haberler

11 Thursday 2020
Başarı Dolu Nice Yaşlara Kontv...
Kontv 28 yaşında. Enerjik, kararlı, duruş sahibi, davasının derdi ile dertlenen olgun bir genç. Yıllardır içinde bulunmaktan ve mensubu olmaktan dolayı gururluyum. İstanbul’da katıldığım tüm etkinlik ve programlarda Kontv’yi büyük bir onurla tanıttım ve temsil ettim.Kendimi tanıtırken televizyonun adını kime söylediysem çok büyük bir kesim ‘evet ben Kontv’yi tanıyorum’ dediler. Tanınmak önemli de, iyi olarak tanınmak, bilinmek çok daha önemli. Güvenilir olmuştur. Kontv söylediyse doğrudur' sloganı asla yara almamıştır. Bir yayıncı için bu özellik pırlanta değerindedir. Kontv, duruşuyla, vizyonu ve misyonuyla toplumda çok çok iyi bir izlenim bırakmış durumda. Bunun için şu ana kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehirler için yayıncı kuruluşlar önemlidir. Kontv marka olarak Konya’nın amiral gemisidir. 28 yıldır Konya’nın ve bölgenin sesidir. En hızlı ulağıdır. Dışarıya açılan penceresidir. Bu güzide markamıza ve yayın kuruluşumuza destek olalım sahip çıkalım. Kurumumuza başarı dolu mutlu yıllar diliyorum.

Gururlandıran Mutluluk Veren Ödül
Senaryo revize ekibinde oğlum Muhammet Fatih Dur’un da bulunduğu ‘Ben İyi Biri Olmadan Önce’ filmi, 25 ülkeden 79 filmin yarıştığı Uluslararası 9’uncu Paris Play Film Festivali’nde ‘En İyi Sinema Filmi’ seçildi. Filmin senaristi ve yönetmeni Şerafettin Kaya uzun yıllardır tanıdığım dostumdur. Birçok projede birlikte olduk. Filmin ilk düşünce halinden, senaryoya dönüşüne ve sahada motor deyişine kadar tüm aşamalarının sancısını biliyorum. Şerafettin abimin bir rüyasıydı. Rüya gerçek oldu. İlk ödül Fransa’dan geldi. Dostum adına, oğlum adına, ekip adına mutluyum ve gururluyum. Daha nice ödüller diliyorum. 

Dost Vefa Başarı
Halep'teki Kaleemat Sanat Galerisi'ne ve yaklaşık bin eserden oluşan koleksiyonuna kilit vurup İstanbul'a yerleşen Adnan Alahmad, yazar ve şehir tarihçisi Hüseyin Emiroğlu ile güzel bir birliktelik oluşturdular.  Yedi yıla yakındır birlikte çok çok güzel işler çıkarttılar. İstanbul’un hatta bölgenin en önemli sanat galerisi oldular. Kaleemat Sanat Galerisi, Türk, Suriye ve Ortadoğu’lu sanatçıların buluşma noktası haline geldi.Hüseyin Emiroğlu abimi tebrik ediyorum. Adnan Alahmad’ı önce kendine kardeş, sonra ortak olarak seçti. İkisinin muazzam sinerjisinden harika işler çıkmaya başladı. Tüm sanat severlere Koşuyolu’nda bulunan Kaleemat Sanat Galerisi’ni gidip görmelerini ve bu iki harika insanla tanışmalarını tavsiye ediyorum.

Bir Güzel Dost Aydın Beyoğlu 
Türk Halk Müziği Sanatçısı dostum Aydın Beyoğlu Avcılar’da oturan Iğdır’lı türkü sever genç Özgür’ün hayali olan bağlamayı hediye ederek çok mutlu etmiş. Iğdır’lı Özgür kardeş, sosyal medya üzerinden İstanbul Kızılay Kadın kolları Başkanı Zerrin Menteşeoglu’na ulaşıp bir saz hayalinin olduğunu belirtmiş. Yönetim kurulundan araştırmacı yazar  Sevda Türküsev, bu talebi Aydın Beyoğlu’na iletmiş. Sevgili Aydın Beyoğlu’da  Özgür bu hayaline bir ışık olmak isteyerek, Fırtına Müzik Evinden temin ettiği bağlamayı Özgür’e teslim etmiş. Özgür belki de birkaç yıl sonra karşımıza çok iyi saz ustası ve Türk Halk Müziği sanatçısı olarak çıkacak.  Dostum kardeşim Aydın Beyoğlu’nun bu güzel jesti karşısında çok gurur duydum.  

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English