Son Dakika Haberler

Mehmet Portakal

Mehmet Portakal

​Biorezonans Nasıl İyileştiriyor?

28 Friday 2014

İnsan organizması, doğadaki tüm maddeler gibi kendine özgü elektromanyetik frekanslar yayar.

Hücrelerin, dokuların, organların, hepsinin kendi özgün frekansları vardır ve bir araya gelerek kişinin genel frekans yapısını oluştururlar. Hasta insanda bu frekanslar sağlıklı insandaki gibi değildir. Alerjen, virüs, toksin, bakteri, amalgam, mantar gibi hasta edicilerin de kendilerine has frekansları vardır ve vücudumuza girdiklerinde metabolizmamızın titreşim ahengini bozarlar. Biorezonans, hastalıklara neden olan bu yabancı frekansları vücudumuzdan atabilen bir yöntem. Özel bir cihazı var, haftada bir gün bağlanıyorsunuz ve hastalığınıza, alerjinize göre farklı programlar uygulanıyor. Negatif etki yapan frekanslar bu cihaz sayesinde saptanabiliyor ve temizlenerek manyetik bir minder aracılığıyla tekrar bünyeye iade edilebiliyor. Hücrelerin bilgi alışverişi eski düzenli haline kavuşuyor ve sağlığınızı geri kazanıyorsunuz.

Biorezonans’ın Etki ve Uygulama Alanları:

* Sigara bıraktırmada Biorezonans terapisi; hücrelerin sinyallerini normal hale getirerek, vücuttan sigara ile ilgili bilgi ve izlerin silinmesini sağlar.

*Yan etkisi olmayan bu teknoloji, aynı zamanda üst düzey bir fizyoterapi yöntemidir. Hastalıkların iyileşmesini ve ağrılarda organizmanın kendi kendini iyileştirme kabiliyetini uyarır; kemik ve kas zedelenmelerinde, rehabilitasyon sürecine anlamlı şekilde katkı sağlar.

 *Baş ağrısı, eklem ağrısı gibi kronik hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur.

 *Ameliyatlardan sonra iyileşme sürecini destekler.

 *Anti-aging programlar aracılığıyla organizmanın aktivitelerini destekler, hücre fonksiyonlarının normal halde sağlıklı çalışmasını sağlar, fiziksel ve zihinsel performansı arttırır. Antioksidan ve vitaminlerin etkilerini arttırır.

 *Çocukların hormonal, fiziksel, zihinsel gelişimlerini destekler, özellikle büyüme ve gelişim için önem arz eden hücre ve dokuları uyararak normal çalışmasına katkı sağlar.

 *Günlük spor aktivite ve egzersiz yük kapasitesini arttırır. Fiziksel yorgunluk ve efor sonrası vücudun toparlanma sürecini kısaltır, oluşan kas ağrılarını azaltır. Skolyoz ve spor sakatlanmalarında başarıyla kullanılmaktadır.

 *Fiziksel gerginliğin azaltılmasına, baskılanmış duygulardan kaynaklanan fiziksel ve psikolojik problemlerin çözülmesine yardımcı olur; gerginlikten kaynaklanan aşırı tepkili olma halinin ortadan kalkmasına, duygusal ve zihinsel dengenin sağlanmasına destek olur.

 *Gün içerisinde oluşan fiziksel ve zihinsel stresin etkilerini azaltarak kişiyi rahatlatır; vücuttaki blokajların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur; kişinin, sorunların üstesinden gelebilme yeteneğini arttırır.

*Alerji tedavilerinde ve bağırsak iltihaplanmalarında tüm dünyada başarıyla uygulanmaktadır. Biyolojik sinyalleri normale getirir. Çölyak hastalığında etkilidir.

*İdeal kilonun korunmasına destek olur, metabolizmayı düzenleyici etkisiyle obezite tedavisinde kullanılır.

 * Alkol bağımlısı olanların bağımlılıklarından kurtulmalarına yardımcı olur.

 *Performans ve koordinasyonu arttırarak spor, sınav ve yarışma öncesi konsantrasyonun artmasını sağlar.

 *Detoks terapilerini tamamlayıcı etki gösterir, dolaşımı ve lenfatik drenajı destekler, selülit tedavisinde gözle görülür  bir etkisi vardır.

 *Kısırlık ve iktidarsızlık tedavisinde destek sağlar.

*Dinlendirici ve derin uyku düzeninin sağlanmasına yardımcı olur, uyku kalitesini arttırır, sabahları yorgun uyanan kişilerin enerjik hale gelmesine katkı sağlar. Fibromiyalji gibi kas romatizmalarının tedavisinde çok etkindir.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English