Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

YAĞMUR KARLI KİMDİR? 36. Best Model Türkiye birincisi kaç yaşında, nereli?

Sosyal medyada en çok aranan ve merak edilen isimlerden biri de Yağmur Karlı oldu. Best Model of Turkey yarışmasının 1.si olan Karlı, tüm Türkiye’ye adını duyurmayı başardı. Yağmur Karlı’nın kim ve nereli olduğu ise merak konusu. Peki Yağmur Karlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte tüm detaylar...

YAĞMUR KARLI KİMDİR? 36. Best Model Türkiye birincisi kaç yaşında, nereli?

Yağmur Karlı Nereli?

Hataylı yarışmacı Yağmur Karlı, yarışmaya kendi şehrinden katıldı. Sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşımlar yapan Karlı'nın asıl mesleği ise modellik. Sosyal medyada yagmurkarli00 kullanıcı adıyla 1 milyon takipçiye hitap ediyor.
Hatay'ın gurur kaynağı Yağmur Karlı, kökeninden aldığı güçle modellik kariyerine hızlı bir adım attı. Kültürel zenginlikler arasında öne çıkarak Best Model Türkiye zaferi elde eden Karlı, sadece kendi şehri Hatay'ı değil aynı zamanda tüm Türkiye'yi de gururlandırdı.

Yağmur Karlı Nasıl Tanındı, Mesleği Ne?

Moda ve ekran dünyasının yeni yüzlerinden olan Yağmur Karlı,  36. Best Model Türkiye yarışmasından birinci olarak adını duyurdu. Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yarışmada Karlı, kadınlar arasında ilk sırada yer aldı. Dizi ve film sektörüne yeni yüzler kazandıran Best Model Türkiye yarışmasının kazananın Hatay’dan çıkması ise gurur verici oldu.

Yağmur Karlı Kaç Yaşında?

Best Model of Türkiye 2023, Hatay'dan katılan Yağmur Karlı birinci olarak kaç yaşında olduğunu da merak ettirdi. Takipçilerinin yanı sıra adı duyan kişiler de yaşını merak ediyor. Instagram'da 1 milyon takipçiye hitap eden Karlı'nın 2023 yılında 22 yaşında olduğu biliniyor. Asıl mesleği modellik olduğu ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi olduğu da bilinenler arasında. Gösterdiği performansıyla jüri üyelerini mest ederek birinci olmayı başardı.

Yağmur Karlı Boyu ve Kilosu Kaç?

22 yaşında 36. Best Model of Türkiye birincisi olan Yağmur Karlı’nın boyu ve kilosu da merak edildi. 1.78 metre boyunda olan Karlı’nın kilosu ise 56. Boy ve kilo oranının yanı sıra güzelliğiyle dikkat çeken model birincilikle sevenlerini mutlu etti.

Best of Model 2023 Yarışmacıları

Çok kısa bir süre önce Best of Model 2023 yarışmacıları açıklandı. Yarışmada birinci Hatay’dan katılan Yağmur Karlı oldu. Erkeklerde birinci Ankara’dan katılan Metehan Varol oldu. Üçüncü ise İstanbul’dan katılan Ece Irmak oldu. Yarışmacıların performansları jüri üyeleri tarafından da en iyi şekilde değerlendirilerek ödül sahipleri belirlendi.

Yağmur Karlı Modelliğe Nasıl Başladı?

2001 yılında Hatay'da doğan Yağmur Karlı, şu anda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Müzik bölümü öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Küçük yaşlardan itibaren modelliğe olan ilgisiyle dikkat çeken Yağmur Karlı, uzun boylu yapısı ve çarpıcı fiziği ile adeta modellik kariyeri için biçilmiş kaftan niteliğindedir.

Yağmur Karlı Instagram Hesabı

Yağmur Karlı, Instagram'ı aktif olarak kullanmakta olup sosyal medya hesapları üzerinden de geniş bir kitleye sesleniyor. @yagmurkarli00 kullanıcı adıyla modellik kariyerini yansıtan fotoğraf paylaşımları yapıyor. Bunun yanı sıra günlük hayatından da fotoğraflar paylaşarak dikkat çekmekte. Özellikle de genç kesim tarafından merakla takip edilen Yağmur Karlı, geniş bir kitleye hitap ediyor.
 

Yağmur Karlı, Uluslararası Yarışmada Türkiye’yi Temsil Etme Hakkı Kazandı

Best Model Turkey 2023 yarışmasında birinci olan Yağmur Karlı, uluslararası yarışmada Türkiye’ye temsil etme hakkını kazandı. Dünyanın dört bir yanından gelen modellerle yarışacak Karlı, şimdiden Türkiye içinde gurur ve heyecan kaynağı. Uluslararası yarışmada birinci olmayı hedefleyerek önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı.
 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English