Konya’nın Kulu ilçesinde aç kaldığı düşünülen iki kurt, yerleşim yerine yakın bir bölgede cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Reklam alanı
Edinilen bilgilere göre, Kozanlı Mahallesi yakınlarındaki Karadağ Yaylası mevkisinde yol kenarındaki tarlada dolaşan iki kurdu fark eden bir sürücü, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kurtların yiyecek arayışı ve etrafı gözledikleri görüldü. Bölge sakinleri, son günlerde kırsalda kurtların daha sık görülmeye başladığını belirterek dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu. (Yunus Köroğlu)
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki